Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zero Waste Lifestyle – Ouder & Kind Kook Workshop

16 september 2023 @ 09:30 - 12:30

Gratis
Zero Waste Lifestyle Alkmaar 20230916 Zero Waste Koken Ouder & Kind IG

Deze activiteit is onderdeel van een serie activiteiten die je kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. Een levenswijze waarbij je onnodige verpakkingen achter je laat en bewuste keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De activiteiten zijn zó divers dat er voor iedereen wat leuks en interessants bijzit. Iedereen kan dus meedoen. En dat is precies wat we willen.

Initiatiefnemer Wijkcentrum De Eenhoorn host de activiteiten welke gegeven worden door of in samenwerking met Nanda van den Ham, eigenaresse van El Kombi Sup en Zero Waste Expert. Onderaan deze pagina staan alle activiteiten op een rij. Bij deze de informatie voor de Workshop Ouder & Kind Koken. 

Workshop Ouder & kind koken
Of jullie nu voor de eerste keer samen gaan koken of dagelijks chef-kok-waardige gerechten voorbereiden, bij deze workshop blijft het recept een verrassing tot we écht aan de gang gaan. We gaan namelijk koken met “dat wat er nog in de koelkast ligt”.  We weten dus nog niet wat het gaat worden. Wél dat het gezonde verse producten zullen zijn, vegetarisch en hartstikke lekker. Echt!

Reserveren
Kom je ook samen kokkerellen en smullen?
Even naar beneden scrollen en jullie plekje reserveren.
Mocht je vooraf nog vragen hebben, app of bel Nanda dan gerust op 06 2480 5655.

Gratis
Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een zeer waardevolle samenwerking met Gemeente Alkmaar.

Gegevens

Datum:
16 september 2023
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar