Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zero Waste Lifestyle – Ouder & Kind Kinder Knutselmidddag

23 augustus 2023 @ 14:00 - 16:00

Gratis
20230823 Kinderknutselmiddag Zero Waste Alkmaar

Update; wil je nog meedoen? Laat het ons weten want we zijn een andere datum aan het plannen!

Deze activiteit is onderdeel van een serie activiteiten die je kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. Een levenswijze waarbij je onnodige verpakkingen achter je laat en bewuste keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De activiteiten zijn zó divers dat er voor iedereen wat leuks en interessants bijzit. Iedereen kan dus meedoen. En dat is precies wat we willen.

Initiatiefnemer Wijkcentrum De Eenhoorn host de activiteiten welke gegeven worden door of in samenwerking met Nanda van den Ham, eigenaresse van El Kombi Sup en Zero Waste Expert. Onderaan deze pagina staan alle activiteiten op een rij. Bij deze de informatie voor de Ouder & Kind Knutseldag.

Ouder & Kind knutseldag
Creatief bezig zijn en dan ook nog samen, daar worden jullie toch allebei blij van? En we doen er nog een schepje bovenop want … we halen ons knutselmateriaal niet bij de welbekende winkels met duizend en één goedkope spulletjes gemaakt in verre landen maar we pluizen voor jullie al maandenlang keukenkastjes, lades, zolders en veel meer verstopplekjes uit. Op zoek naar het leukste knutselmateriaal! We hebben al bergen spulletjes dus kom vooral meedoen. Potjes, pakken, doppen en frutsels worden knutsels!

Reserveren
Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren alsjeblieft 🙂
Mocht je vooraf nog vragen hebben, app of bel Nanda dan gerust op 06 2480 5655. 

Gratis
Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een zeer waardevolle samenwerking met Gemeente Alkmaar.

Gegevens

Datum:
23 augustus 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar