Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zero Waste Lifestyle – Ouder & Kind Kinder Knutseldag

12 augustus @ 09:30 - 12:30

Gratis
Zero Waste Lifestyle Alkmaar 20230812 kinderknutseldag IG

Deze activiteit is onderdeel van een serie activiteiten die je kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. Een levenswijze waarbij je onnodige verpakkingen achter je laat en bewuste keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De activiteiten zijn zó divers dat er voor iedereen wat leuks en interessants bijzit. Iedereen kan dus meedoen. En dat is precies wat we willen.

Initiatiefnemer Wijkcentrum De Eenhoorn host de activiteiten welke gegeven worden door of in samenwerking met Nanda van den Ham, eigenaresse van El Kombi Sup en Zero Waste Expert. Onderaan deze pagina staan alle activiteiten op een rij. Bij deze de informatie voor de Ouder & Kind Knutseldag.

Ouder & Kind knutseldag
Creatief bezig zijn en dan ook nog samen, daar worden jullie toch allebei blij van? En we doen er nog een schepje bovenop want … we halen ons knutselmateriaal niet bij de welbekende winkels met duizend en één goedkope spulletjes gemaakt in verre landen maar we pluizen keukenkastjes, lades, zolders en veel meer verstopplekjes uit. Vaak hebben we in en om huis al heel veel spulletjes die we prima kunnen gebruiken. Potjes, pakken, doppen en frutsels worden knutsels!

Reserveren
Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren alsjeblieft 🙂
Mocht je vooraf nog vragen hebben, app of bel Nanda dan gerust op 06 2480 5655. 

Gratis
Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een zeer waardevolle samenwerking met Gemeente Alkmaar.

Gegevens

Datum:
12 augustus
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

el kombi
Telefoon:
+31624805655
E-mail:
nanda@elkombi.nl
Site:
www.elkombi.nl

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zero Waste Lifestyle - Ouder & Kind Kinder Knutseldag
0.00