Suppen in Noord-Holland met je vrienden, schoolklas, team of collega’s

Lees meer

Teamwork!

Wij houden van groepen. En teamwork. Want iedere groep mag dan uniek zijn, de gemene deler is en blijft dat we met een beetje teamwork samen heeeeel veel mooie dingen kunnen doen en bereiken. Op deze pagina vind je een greep uit onze activiteiten. We kunnen ook een programma op maat maken of op locatie komen. En voor het onderwijs hanteren we speciale tarieven. De keuze is reuze dus.

Interesse of op zoek naar die offerte op maat?
Neem dan contact op via nanda@elkombi.nl of 06 248 056 55.

Sup Alkmaar El Kombi Nanda Stand up Paddle Groepen

favorieten

Onze thuishaven is Alkmaar, maar we zijn flexibel en komen graag naar je toe!

Suppen

In onze agenda vind je tours, clinics en evenementen waar op je je kunt inschrijven. Je kunt ook een privé-tour of clinic voor je groep reserveren in onze thuishaven Alkmaar of op locatie. Op de kade beginnen we met de basis tips & tricks om vervolgens gezamenlijk het water op te gaan. En dat is dan weer het mooie van een privé-groep; dan bepalen we samen waar we heen gaan en hoe lang. Koffie of lunch onderweg? Kan ook. It is up to you!

Echt, na een uitleg van de basis tips & tricks en een korte demonstratie, staan de meeste binnen no-time op hun board! Toch bang om te vallen of is het wat frisser? Huur dan wetsuit.

Duur: Circa 1,5 tot 2 uur.
Deelnemers: tot 15 personen (meer op aanvraag) waaronder min. 1 begeleider van de opdrachtgever.
Kosten: vanaf €25,- excl. BTW p.p.

el kombi sup it up supcleanup alkmaar

Sup it UP

Grote favoriet! Voorzien van bakje, knijper, schepnetje of handschoen stappen we op ons supboard. Tijdens het suppen halen we al het zwerfafval dat we tegenkomen eruit. Geloof me, ook beginnende suppers kunnen dit en indien gewenst beginnen we met de tips & tricks op de kade. Bij terugkomst scheiden we het afval zodat er zo veel mogelijk gerecycled kan worden.

Sup it UP pakt zwerfafval letterlijk en figuurlijk aan. Het is een waardevolle toevoeging aan hét ultieme bedrijfsuitje of groepsactivieit. In het onderwijs is het een geliefde activiteit om duurzaamheid of plastic soup te behandelen. Zeker in combinatie met een trashwalk, de buit of trash hero.

Duur: Circa 2 uur.
Deelnemers: max. 15 (meer op aanvraag) incl. min. 1 begeleider van de opdrachtgever.
Kosten: vanaf €25,- ex. BTW. p.p. incl. paddle & board en opruimmateriaal.

Suppen in Alkmaar Teamuitje Urban Nomads Club Starboard Groep Starship Megasup Nanda

Megasup

Omdat het kan en té leuk is…met zijn 8-en op de sup!  Met een beetje passen, meten en balanceren stap je er zelfs met 10 personen op . We hebben 2 van deze groepsups voor je klaarliggen. Ideaal voor een vrijgezellenfeestje, vriendenweekend of boardmeeting met je team. Check deze toffe throwback van de Suit On Sup met de Urban Nomads Club in Alkmaar.

Samenwerken, natte pakken en schaterlachen staan al op het programma. Wil je het uitbreiden met een speurtocht onderweg, teambuilding activiteiten of catering tijdens of na afloop? Helpen we mee!

Duur: vanaf 2 uur per board
Deelnemers: max. 8-10 per board
Kosten: vanaf €65- ex. BTW per board per uur

Trashwalk Clean up El Kombi Alkmaar Sup Nanda

Trashwalks

In groepsverband gaan we gewapend met balinese bamboo knijpers de wijk door, het park in of het strand op om al het zwerfafval dat we tegenkomen op te rapen. We geven het goede voorbeeld, creëren bewustzijn en uiteraard ruimen we ook op. Win win dus. Meer winnen? Dan zorgen we onderweg voor een bingo of quiz.

Voor buurtcentra is het is een prettige en sociale manier om meer verbinding in en met de wijk te creëren. Onderwijsinstellingen gebruiken het graag om het thema duurzaamheid op school te introduceren. Voor bedrijven is het een laagdrempelig en maatschappelijk verantwoord uitje. De activiteit kan uitgebreid worden met Trash Hero of De Buit.

Duur: Circa 2 uur.
Deelnemers: max. 30 (meer op aanvraag), begeleiding afhankelijk van de groep.
Kosten: vanaf €12,50,- ex. BTW.p.p. incl. gebruik materiaal.

onderwijs zero waste sup Alkmaar

Gastles Waterschap

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, oftewel het Waterschap, heeft als doelstelling Veilig Schoon Voldoende Water. Het Waterschap zorgt niet alleen voor veilig schoon en voldoende water maar deelt haar kennis ook. Onder andere middels gastlessen in het onderwijs.

Namens het Waterschap geven wij die gastlessen aan groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. We gaan hands on aan de gang tijdens de Sup it up of Trashwalk. De beste en leukste leerschool 🙂

We komen ook naar school toe waar we meer leren over de missie en werkzaamheden van het Waterschap. De focus ligt op Schoon Water en dus komt onze Buit (het opgehaalde afval) ook aan bod. Wat hebben we opgehaald? Wat doen we ermee? Wat doen we ertegen? Waar liggen onze kansen ter verbetering? Welke invloed heeft ons dagelijks gedrag? Iedere verandering is er een. Welke ga jij aan?

Duur: 2 uur gastles en 1 dagdeel Sup it UP en/of Trashwalk
Deelnemers: max. 30 (meer op aanvraag)
Meer info: op aanvraag.

Gastles en Sup it up Waterschap Jules Verne Groep 8 Juf Noa - fotos van school gekregen

Suppen met School

Sinds 2016 nemen we met immens veel liefde en plezier leerlingen mee het water op. Voor fun, als sportles, activiteit tijdens een schoolreisje of met een educatieve insteek over klimaatverandering en de plastic soup.

Scholen komen naar onze thuishaven Alkmaar toe of wij gaan met de SupBus en Boards naar school. Moet er natuurlijk wel voldoende water in de buurt zijn, zoals bij het Jan Arentsz in Langedijk waar we al jarenlang een 3-weekse sport-sup-les verzorgen. Het schooljaar suppend afsluiten of suppen tijdens een schoolreisje…we maken er een feestje van met de leerlingen door spel- en/of wedstrijdelementen toe te voegen.

Juist op zoek naar die educatieve insteek over klimaatverandering en de plastic soup? Laat je dan inspireren door onze informatie over onze sup it ups en de gastlessen van het waterschap. Een programma voor jouw klas en leerlingen, maken we in overleg. We hanteren speciale tarieven voor het onderwijs en het Waterschap sponsort de gastlessen zelfs!

Meer info: op aanvraag.

zero waste workshop met renee

Zero Waste Workshops

Sinds de oprichting van El Kombi is dit het ultieme einddoel; zero waste.
Want hoewel we heel blij worden van alle enthousiaste helden die keer op keer mee helpen met een sup it up of trashwalk, willen we eigenlijk dat we overbodig zijn. En dus werken we graag samen naar minder afval toe.

Zero Waste is vandaag de dag “hot”, de opties zijn legio (kijk hier), meer dan inspirerend en aanstekelijk! Iedereen doet het op eigen niveau en snelheid. En dat is goed, want “We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly.” Aldus Anne Marie Bonneau, Zero Waste Chef.

Duur: in overleg.
Deelnemers: in overleg
Kosten: op aanvraag.

Footprint Aarde Karavaan Nanda El Kombi Zero Waste

Footprint

Hoeveel aardes gebruik jij?
Op de meest leuke en inspirerende manier meten we je ecologische voetafdruk. Het is de ideale kickstart van een sup it up (dan halen we al suppend al het zwerfafval dat we tegenkomen uit het water), duurzaamheidstraject of evenement. Het opent gesprekken én ogen. Echt, de vragen & antwoorden kunnen echte eyeopeners zijn.

In de afgelopen jaren hebben we vaak gehoord “Hoe kunnen we onze vereniging, school of onderneming verduurzamen?” Een eenmalige activiteit is natuurlijk helemaal prima maar vaak ligt de kracht in de herhaling of is een vervolgproject met meer diepgang nodig om positieve gedragsverandering te creëren. Wij kunnen daar bij helpen. Samen die eerste stappen zetten, die duurzame weg inslaan, een doel op langere termijn stellen. En die halen!

Duur: in overleg.
Deelnemers: in overleg
Kosten: op aanvraag.

Footprint Aarde Karavaan Nanda El Kombi Zero Waste

Op Maat

Heb je een idee, wens of vraag? Laat het ons weten dan maken we een aanbod op maat.

De extra letters...

* Bij openbare evenementen is de organisatie verantwoordelijk voor de registratie van de deelnemers. El Kombi kan dit in overleg en tegen vergoeding overnemen.

* Op alle onze evenementen en reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn online te vinden en zullen worden meegestuurd met de gepersonaliseerde offerte cq. bevestiging. De organisatie is er verantwoordelijk voor dat iedere deelnemer op de hoogte is van de Algemene Voorwaarden.

* Alle genoemde tarieven zijn excl. BTW .
en excl. kilometervergoeding plus een vergoeding voor de reistijd.

De neuzen dezelfde kant op, samen streven naar een duurzamere wereld, samen motiveren en samen inspireren. Dat is het doel.

Op zoek naar een net iets andere invulling, een uitgebreider of juist simpeler programma dan in dit voorstel benoemd? Speciale wensen of een grotere groep?

Laat het weten!

Combinaties, samenwerkingen en gepersonaliseerde programma’s.. wij staan er open voor!