Skip to main content

Suppen in Noord-Holland met je vrienden, schoolklas, team of collega’s

Lees meer

hi team!

Op deze pagina vind je onze sup activiteiten. Wil je informatie over onze zero waste workshops, kijk dan even hier. Ook die zijn ideaal als groepsactiviteit maar hier gaat het echt over een sup uitje in Noord-Holland met je groep en suppen met school.

Goed om te weten;

  • Onze thuishaven is Alkmaar, maar we zijn flexibel en komen graag naar je toe!
  • We hebben totaal 30 individuele boards en 2 8-persoons boards. Een flinke vloot maar we ontvangen je zeker ook met een kleine groep met open armen.
  • Hoe groot of klein je groep ook is veiligheid staat bij ons altijd voorop. We willen iedereen weer veilig en met een grote smile terug op de kade hebben na afloop. We beginnen dan ook altijd met een korte introductie op de kant. Echt, na de uitleg van de basis tips & tricks van het suppen staan de meeste binnen no-time te shinen op hun board!
Sup Alkmaar El Kombi Nanda Stand up Paddle Groepen

suppen met je groep

Sup huur
Boardje huren en zelf op pad? Dat kan in Alkmaar Centrum. Ook als je nog niet eerder hebt gesupt. We vertellen je met liefde de leukste routes in de stad. Sup langs het park, over de Alkmaarse grachten, klingel aan de ijsbel of bestel je biertje bij de bierbel. We make you paddle like a local.
1,5 uur vanaf €20,- | 2 uur vanaf €25,- p.p. 

Sup tour
Hetzelfde als boardhuur maar dan met begeleiding van ons. Handig als je zelf niet zo handig bent met kaartlezen, nuttige tips wilt krijgen onderweg of het gewoon gezellig en fijner vindt.
1,5 uur vanaf €25,- | 2 uur vanaf €30,- p.p.

Twee uur natuur – offline opladen
Offline is het nieuwe luxe. Wij nemen jouw team graag mee naar buiten, off line opladen, 2,5 uur in de natuur, weg van alle telefoons en laptops. De batterij opladen met het geluid van kabbelend water, het zonnetje en kwetterende vogeltjes. Gegarandeerd dat iedereen de volgende dag met een nieuwe energie weer op het werk verschijnt!  We nemen een natuurlijke thee of sapje mee voor onderweg. Een thema of vraagstuk meenemen om in rust over na te denken of antwoorden op te vinden? Liever juist iets loslaten onderweg? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee en waar gewenst (onder)steunen we.
2 uur vanaf €40,- p.p.

Teamwork makes the dream work! 
Jaaa maar welk team heeft de bingo kaart vol challenges als eerste vol? Samenwerken en schaterlachen staan sowieso op het programma. Of er natte pakken, nautische versnaperingen en wereldrecords gehaald worden, dat is aan jullie. Beschikbaar in Alkmaar Centrum.
2 uur vanaf €40,- p.p.

Megasup
Stap met je vrienden, familie of team op een van onze Starships. Starships zijn 8-persoons megasups. Met een beetje passen, meten en balanceren stap je er zelfs met 10 personen op. De ultieme boardmeeting!
min. 2 uur huur vanaf €65- per uur per board.

Sup it up
Ideale kombi als jullie plezier willen hebben en tegelijk iets goeds willen doen. Voorzien van bakje, knijper, schepnetje of handschoen stappen we op ons supboard. Tijdens het suppen halen we al het zwerfafval dat we tegenkomen eruit. Geloof me, ook beginnende suppers kunnen dit. Bovendien helpen we elkaar altijd; mocht jij net niet bij dat ene stukje kunnen? Dan lukt het een andere held het waarschijnlijk net wel. It’s all about teamwork! Zijn er groepsleden die liever meelopen i.p.v. sup it uppen? Ook goed hoor.
1,5 uur vanaf €25,- | 2 uur vanaf €30,-

 

  • Groepen vanaf 16 personen op aanvraag.
  • Tarieven zijn een indicatie, gebaseerd op Alkmaar Centrum en ex. BTW.
  • Op alle onze evenementen en reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Je vindt ze hier. De organisatie is er verantwoordelijk voor dat iedere deelnemer op de hoogte is van de AV.
sounds good, ik mail je.
oh nee wacht, ik app je
el kombi sup it up supcleanup alkmaar
Teamuitje Urban Nomads Club op het water in Alkmaar Centrum

suppen met school

Sinds 2016 nemen we met immens veel liefde en plezier leerlingen mee het water op. Als sportles, voor de fun of met een educatieve insteek. Leerlingen komen naar onze thuishaven in Alkmaar toe of wij gaan met de SupBus en boards naar school. Zoals bij het Jan Arentsz in Langedijk waar we al jarenlang een 3-weekse sportieve suples verzorgen en direct naast school suppen.

sport & fun
Deze twee gaan bij ons hand in hand maar we kunnen op verzoek de focus leggen op een bepaald onderdeel. Een suples om techniek, focus en balans te trainen, samenwerken te oefenen tot een fun rondje suppen door het centrum Alkmaar? Het schooljaar suppend afsluiten of suppen tijdens een schoolreisje? We maken er een feestje van met de leerlingen door spel- en wedstrijdelementen toe te voegen.

sup it up 
Juist op zoek naar een sportieve activiteit met educatieve insteek over klimaatverandering, burgerschap of ecologische voetafdruk? Dan zijn onze sup it ups waarbij we al suppend het zwerfafval dat we tegenkomen uit het water halen ideaal. Al suppend creëren we bewustwording rondom zwerfafval en aansluitend gaan we in op een van de genoemde thema’s. In overleg uiteraard.

gastles waterschap
Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, oftewel het Waterschap, zorgt niet alleen voor veilig schoon en voldoende water maar deelt haar kennis ook. Onder andere middels gastlessen in het onderwijs. Die wij namens hen aan groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs mogen geven. We gaan hands on aan de gang tijdens de Sup it up of Trashwalk en komen naar school toe om meer te leren over de werkzaamheden van het Waterschap. En natuurlijk komt onze Buit (het opgehaalde afval) aan bod. Wat hebben we opgehaald? Wat doen we ermee? Wat doen we ertegen? Waar liggen onze kansen ter verbetering? Welke invloed heeft ons dagelijks gedrag? Iedere verandering is er een. Welke ga jij aan?

Afspraken

  • Kosten zijn afhankelijk van het programma dat we samen maken. Goed om te weten dat we speciale tarieven voor het onderwijs hanteren en het Waterschap haar gastlessen zelfs sponsort!
  • Op alle onze evenementen en reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Je vindt ze hier. De organisatie is er verantwoordelijk voor dat iedere deelnemer op de hoogte is van de AV.
  • Er dient altijd voldoende begeleiding van school mee te gaan tijdens de activiteit.
  • Genoemde tarieven zijn excl. BTW en excl. kilometervergoeding plus een vergoeding voor de reistijd.
sounds good, ik mail je.
oh nee wacht, ik app je
Sup uitje in Noord-Holland met school - Gastles en Sup it up Waterschap Jules Verne Groep 8 Juf Noa - fotos van school gekregen
Sup uitje in Noord-Holland met school - onderwijs zero waste sup Alkmaar
Trashwalk Clean up El Kombi Alkmaar Sup Nanda

Suppen in Noord-Holland met je vrienden, schoolklas, team of collega’s