zero waste lifestyle en workshops

El Kombi organiseert sup clean ups, trashwalks en workshops om groepen, teams, organisaties en bedrijven te inspireren en te leren over een duurzame leefstijl.

Lees meer

Lifestyle

Zero Waste (nul afval) klinkt heel idealistisch. Zero Waste is vooral een lifestyle. Een duurzame manier van leven waarbij je bewuste afwegingen en keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Iedere actie, of je nou iets doet of laat, maakt verschil.

Zero Waste gaat over positief het verschil maken.

"what you do makes a difference and
you have to decide what kind of difference
you want to make." Jane Goodall

Workshops

El Kombi verzorgt sup clean-ups, trash walks en uiteenlopende zero lifestyle workshops in thuishaven Alkmaar en op locatie. Behalve op het water is Nanda van den Ham, founder van El Kombi en SUP en Zero Waste Expert, dan ook regelmatig bij bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten te vinden om kennis te delen en te inspireren.  

In 2023 hebben we in Alkmaar een serie activiteiten georganiseerd die inwoners kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. De reeks workshops was zo divers opgezet dat iedereen kan meedoen. En dat is precies waar we graag naartoe willen. Deze workshops kunnen ook in company worden georganiseerd. 

Workshop Afval Zero Waste El Kombi Alkmaar

Zero Waste Nederland

Volledig verpakkingsvrij boodschappen doen is een echte uitdaging, maar minderen is makkelijker dan je denkt. Ga standaard op pad met je eigen beker, bakje en zakje. Bij een groeiend aantal ondernemers ben je namelijk welkom met je eigen verpakking. Zero Waste Nederland heeft een mooi overzicht op haar website staan van al deze locaties in Nederland en België.

Volg ook vooral Elisah Pals, Initiatiefnemer van Zero Waste Nederland. Zij deelt heel regelmatig te tackelen uitdagingen en best practises op haar LinkedIn.

Zero Waste Alkmaar

El Kombi zet zich in haar thuishaven Alkmaar in voor dit doel. De duurzame ondernemers met hun groene hart zijn  herkenbaar door een sticker op hun voordeur of etalage. Het overzicht vind je hieronder. Mis je jouw favoriete ondernemer? Vraag hier gratis een sticker aan, dan brengen we er met liefde een langs.

20191203 NHD krant sticker eigen verpakking Zero Waste Lifestyle Alkmaar

Locaties Alkmaar

Get Your Richtingen

Show Afstand In

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Zoek een locatie

Winkels: 0
Laden ...

Richting

.