Skip to main content
zero waste

Kledingruilen is een feestje.

By februari 11, 2022maart 10th, 2024No Comments
Wat was de kledingruil bij VERS eten & drinken weer een feestje met alle leuke dames die kwamen kledingruilen. Ja, ik maak er gewoon een werkwoord van want kledingruilen werkt!

kledingruil zero waste AlkmaarHet is duurzaam, het is gezellig en je gaat met “nieuwe” items naar huis. Ik word natuurlijk heel blij van al die vrolijke gezichten en het feit dat ons motto “Gun Geef Ruil” echt van de avond afspat!

Onze kledingruil sessies zijn eerlijk. We zijn elkaars spiegel en geven eerlijk antwoord op de vraag of iets staat of niet. En eerlijk is eerlijk…gisteren stond er heel veel heel mooi! Dus de vraag “Van wie is dit wat ik aanheb? Ik zou het graag willen.” was veel gehoord. Het antwoord “Ja natuurlijk!” uiteraard net zoveel. Zo doen we dat.

En we gaan het weer doen. Voor de kledingruil van gisteravond (woensdag 9 feb) was namelijk zoveel animo dat we direct 2 nieuwe datums hebben gepland: woensdag 9 maart en woensdag 16 maart. Inderdaad 2 avonden en de ruil op 16 maart is speciaal voor maat 42 en groter. Hoe mooi is dat? Natuurlijk is iedereen op iedere avond welkom (wel altijd aanmelden) maar zo hoop ik dat er voor iedereen ook leuke items in de juiste maat te vinden zijn. Voor 9 maart was het max kledingruilers bereikt. Te gek! Er komt ook een editie voor de jongeren aan (datum volgt) en we denken aan een feest/galakleding editie voor de decembermaand.

Ideeën te over dus. En ik hoor heel graag jullie wensen…. willen jullie het vaker, grootser, juist wel of geen “speciale’ edities? En wil je dat we het ook in jouw stad of dorp organiseren? Let me know via deze link: kledingruil form.

kledingruil zero waste Alkmaarkledingruil zero waste Alkmaarkledingruil zero waste Alkmaar
kledingruil zero waste Alkmaar

 

 

kledingruil zero waste Alkmaar

Leave a Reply