Sup It Up

Lees meer

Clean Ups

Je kunt gaan suppen. Maar je kunt ook gaan suppen en ondertussen zwerfafval uit het water halen. Sup it up!

We organiseren deze clean ups vanaf dag 1 en we doen het vaak. Het is nodig. Er ligt veel. Elk item wat er uit is, is er maar uit en kan geen verdere schade aanrichten. Bovendien creëren we met onze acties bewustwording. We rapen geen troep van een ander op, maar voor elkaar. Al het afval dat we ophalen wordt gesorteerd en wat we kunnen recyclen wordt gerecycled. Win win.

Waar en wanneer

Het is jammer dat het nodig is, maar we doen het met liefde. Kom ook een keer mee. In de agenda , op facebook en instagram kun je zien wanneer en waar we het water op gaan. In Alkmaar is dit, buiten de wintermaanden om, vrijwel wekelijks. Maar we kunnen alle kanten op, sups in de bus en we gaan en route! Wil je een clean up bij jou in de buurt organiseren, particulier, als bedrijf of onderwijsinstelling? Neem dan even contact op dan bespreken we de opties.

Helden

Helden. De mensen die een stapje extra doen voor elkaar en de wereld.
We willen de clean ups voor deze helden gratis houden. Een flinke investering vanuit onze kant maar we waarderen die inzet van de vrijwilligers gewoon zó dat het goed voelt.

Echter, om het vol te houden zijn donaties en bedrijfssponsoring welkom. Wil jij of je bedrijf een clean up sponsoren? Graag! Neem alsjeblieft contact op met Nanda via nanda@elkombi.nl of 06.2480.5655.
Held.

“what you do makes a difference
and you have to decide what kind of difference you want to make”

Jane Goodall