Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zero Waste Lifestyle – Kick Off

15 april 2023 @ 09:30 - 12:30

Gratis
Zero Waste Alkmaar Lifestyle 20230415 Kick Off IG

Deze activiteit is onderdeel van een serie activiteiten die je kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. Een levenswijze waarbij je onnodige verpakkingen achter je laat en bewuste keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De activiteiten zijn zó divers dat er voor iedereen wat leuks en interessants bijzit. Iedereen kan dus meedoen. En dat is precies wat we willen.

Initiatiefnemer Wijkcentrum De Eenhoorn host de activiteiten welke gegeven worden door of in samenwerking met Nanda van den Ham, eigenaresse van El Kombi Sup en Zero Waste Expert. Onderaan deze pagina staan alle activiteiten op een rij. Bij deze de informatie voor de Kick Off.

Kick Off.
Tijdens de kick off maak je kennis met de Zero Waste Lifestyle. Nanda neemt je mee in haar persoonlijke belevingen én door de stad. Nanda’s huidige levenswijze begon met een voornemen om 1 jaar lang geen nieuwe kleding te kopen. Dat is nu 7 jaar geleden en, op enkele aankopen na, prima vol te houden 🙂 In die jaren heeft ze heel wat ervaring opgedaan en die tips deelt ze graag. Al wandelend leer je in welke winkels je verpakkingsvrij (of verpakkingsarm) kunt winkelen, ontdek je waar je vintage pareltjes kunt scoren en wisselen we onderling nuttige tips uit. Meet welke impact je huidige levensstijl op de aarde heeft & hoe je dat heel eenvoudig kunt verbeteren.

Reserveren
Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren graag 🙂
Mocht je vooraf nog vragen hebben, app of bel Nanda dan gerust op 06 2480 5655. 

Gratis.
Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een zeer waardevolle samenwerking met Gemeente Alkmaar.

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar