Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zero Waste Lifestyle – Gift Swap

4 november @ 09:30 - 12:30

Zero Waste Lifestyle Alkmaar 20231104 Gift Swap IG

Deze activiteit is onderdeel van een serie activiteiten die je kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. Een levenswijze waarbij je onnodige verpakkingen achter je laat en bewuste keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De activiteiten zijn zó divers dat er voor iedereen wat leuks en interessants bijzit. Iedereen kan dus meedoen. En dat is precies wat we willen.

Initiatiefnemer Wijkcentrum De Eenhoorn host de activiteiten welke gegeven worden door of in samenwerking met Nanda van den Ham, eigenaresse van El Kombi Sup en Zero Waste Expert. Onderaan deze pagina staan alle activiteiten op een rij. Bij deze de informatie voor de Gift Swap. 

Gift Swap
Vorig jaar in aanloop naar de feestdagen begonnen we ons Zero Waste Lifestyle Traject met het neerzetten van een Gelukskastje. We gunden ieder kind het geluk om een mooi, leuk, geliefd kado uit te pakken.  Het was hartverwarmend om te zien hoe gul, lief en sociaal mensen zijn, er werden ontelbare kado’s gebracht! Al die mensen samen hebben zoveel kinderen blij gemaakt, wij vinden dat goud!

Dit jaar gaan we voor alle leeftijden. Van 0 tot 300 jaar! Want we gunnen iedereen het geluk een gegund kado te openen. Het gelukskastje zal er weer komen te staan, maar we organiseren ook deze speciale Gift Swap. Tijdens deze ochtend hopen we niet alleen zoveel mogelijk mensen hopen te verblijden met een kado, maar ook nog meer saamhorigheid en verbinding te creëeren. Want dát is toch eigenlijk het waardevolste kado.

Iedereen is van harte welkom. Heb je een of meerder kado’s* waarmee je een ander heel blij denkt te maken, neem deze dan mee. Het komt vast goed terecht. Heb je geen kado in te brengen maar kun je een gegund kado heel goed gebruiken voor jezelf of een ander? Ook als je zelf niets in te brengen hebt ben. je van harte welkom. Deze dag is bedoeld om te delen wat we kunnen, te nemen wat we nodig hebben en samen te gaan voor een sociale duurzame wereld.

* We gunnen iedereen graag echt iets moois. Als je een kado inbrengt, zorg dan alsjeblieft dat het compleet, schoon en in excellente staat is. Dan is het een kado zoals je die zelf ook graag zou krijgen.

Reserveren
Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren alsjeblieft 🙂
Mocht je vooraf nog vragen hebben, app of bel Nanda dan gerust op 06 2480 5655. 

Gratis
Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een zeer waardevolle samenwerking met Gemeente Alkmaar

Programma:
Volgt.

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
09:30 - 12:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

el kombi
Telefoon:
+31624805655
E-mail:
nanda@elkombi.nl
Site:
www.elkombi.nl

Overige informatie

niveau
alle niveau's