Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beginners Sup Les

12 september 2023 @ 19:00 - 20:30

€25.00

Stand up paddle is voor iedereen en oh zo leuk om te doen! Wil je ook shinen op de sup?
Leer de basis technieken dan tijdens deze beginners suples.

We willen iedereen goed de aandacht kunnen geven en gaan dan ook in kleine groepjes het water op.We starten met een stukje theorie over het materiaal, de basishandelingen en veiligheid op het water. Aansluitend gaan we het water op om de basis technieken onder de knie te krijgen: juiste houding, peddelslag, recht vooruit suppen, bochtje draaien en vooral genieten want je zult zien dat je binnen no time staat!

Na 1 les staan de meeste mensen vertrouwd op hun sup. Wil je meer leren? Kom dan een 2e of 3e keer mee. Dan verbeteren we je techniek met tips, door oefeningen te doen en kilometers te maken. Reserveren is verplicht en kan via de ticket-link bij de startdatum. In je bevestiging staan de exacte verzamellocatie en nog een aantal tips. Neem sowieso een (herbruikbaar) flesje water en een setje droogje kleding mee. Just in case 🙂

Deze clinic is bedoeld voor volwassenen. Ben je jonger dan 18 jaar of wil je met je minderjarige zoon, dochter, neefje, nichtje, vriendje of klasgenoot op pad? Neem dan contact op met Nanda via 0624805655. Dat doen we namelijk ook maar op andere dagen. Is dinsdagavond niet de ideale avond voor jou? Wees dan welkom op onze langere Sup les + tour op een andere dag, je vindt ze in de agenda.

Gegevens

Datum:
12 september 2023
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€25.00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar