Skip to main content
clean up

teamwork

t e a m w o r k

Door een prachtig staaltje teamwork, out of the box denken en een groot hart voor de wereld was het vrijdag zover; de eerste drijfvuilkist werd onthuld!

Sup it Up Drijfvuilkisten SUP Alkmaar El Kombi Stadswerk072 Actief talent Kano

Drijfvuilkisten zijn afvalbakken waar je vanaf het water makkelijk afval in kunt doen. Er is een opening voor plastic, blik en drinkpakken en een voor restafval. Dus zie tijdens je kano-, sup-, boot- of zwemtocht zwerfafval in het water? Haal het eruit en gooi het in de drijfvuilkist!

 

 

Want precies dáár zijn ze voor bedoeld. Wethouder Robert te Beest deed het vrijdag voor, vanaf de sup. Een sportieve actie met een duidelijke boodschap; help mee want we kunnen alle hulp om die wateren schoon te houden echt goed gebruiken.

Sup it Up Drijfvuilkisten SUP Alkmaar El Kombi Stadswerk072 Actief talent Kano Sup it Up Drijfvuilkisten SUP Alkmaar El Kombi Stadswerk072 Actief talent Kano  Sup it Up Drijfvuilkisten SUP Alkmaar El Kombi Stadswerk072 Actief talent Kano  Sup it Up Drijfvuilkisten SUP Alkmaar El Kombi Stadswerk072 Actief talent Kano

De komende periode plaatst Actief Talent nog 4 drijfvuilkisten langs veelgebruikte vaarroutes in het centrum van Alkmaar. Naast het feit dat ze dienst doen als afvalbak, creëren ze veel bewustwording. De reacties zijn positief en we merken dat er interesse is voor de drijfvuilkisten op andere locaties. Zowel in Alkmaar als erbuiten. We gaan op korte termijn kijken of en hoe we dit kunnen realiseren. Op de hoogte blijven? Laat het weten in de comments, via nanda@elkombi.nl of 0624805655.  Ik heb geen aandelen, wel een groen hart 🙂

Sup it Up Drijfvuilkisten SUP Alkmaar El Kombi Stadswerk072 Actief talent Kano

 

Sup it Up Drijfvuilkisten SUP Alkmaar El Kombi Stadswerk072 Actief talent Kano

 

 

 

 

 

 

 

 

#teamwork #supitup #cleanup #alkmaar
Gemeente Alkmaar

Leave a Reply