Skip to main content
clean up

Afval uit het water gevist? Gooi het in de drijfvuilkist!

By maart 30, 2021No Comments

In de wat? In de drijfvuilkist!

De drijfvuilkist is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Stadswerk072, Actief Talent, Kanovereniging Odysseus en El Kombi Sup. Als het goed is kunnen we binnenkort ook de vaarwatergenieters hieraan toevoegen. Want waar laat je het afval dat je uit het water hebt gevist als je geen bak mee hebt op je boot, kano of sup-board? Juist, in 1 van de 5 drijfvuilkisten!

Vrijdag 2 april is het goede vrijdag, de start van het paasweekend. Pasen is voor mij altijd een symbolische start van het seizoen (dat krijg je met een toeristische achtergrond :). Ik heb een kijkje genomen bij Actief Talent waar de kisten klaarstaan om vrijdag geplaatst te worden. Een perfecte gelegenheid om het seizoen schoon te beginnen en direct de drijfvuilkisten in te wijden.
U snapt het …we gaan sup it uppen!

Ik houd jullie uiteraard op de hoogte, met beelden & geluid en de exacte locaties van de kisten.
Mocht je mee willen helpen vrijdag 2 april? We gaan van 09.30-12.00 uur het water op en er is nog plaatst voor een paar ervaren sup it uppers. Meedoen? Bel of app me op 06 2480 5655.

Samen maken we het verschil.

Drijfvuilkist Actief Talent Sup Alkmaar IMG_7812  Drijfvuilkist Actief Talent Sup Alkmaar IMG_7814  Drijfvuilkist Actief Talent Sup Alkmaar IMG_7804

Leave a Reply