Skip to main content
in het nieuws

Spotify Podcast – De Lange Lont

By april 21, 2021mei 23rd, 2021No Comments

Podcast Milo De Lange Lont Alkmaar CentralTof.
Ik schijn het nogal vaak te zeggen 🙂
Tijdens de opname van de podcast ontstond er een weddenschap; wie zou er tijdens het gesprek vaker “tof” zeggen? Milo of ik?

Welke podcast en wie is Milo?
Podcast “De Lange Lont” is een serie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje. Volgens initiator en gespreksleider Milo Berlijn zijn dit mensen die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen.

Lieve Flying Yogi Mariska de Blieck droeg mij aan als Lange Lont en zo schoof ik onlangs dus aan bij oude bekende Milo en Kyra van Daatselaar. In de studio van Alkmaar Centraal kletsten we binnen no time 27 minuten vol over mijn drijfveren, kijk op het leven en levensmotto.

Luister. 
Ah en voor wie het helemaal afluistert: tof!

Leave a Reply