Skip to main content
in het nieuwssup it up

Leren door te leven ~ Now School

” Het gaat niet om wat we leren, maar om hoe we leren. We zijn een life-learning community van oplossingsdenkers, creatieve ondernemende en duurzame nowmakers die een bloeiende toekomst creëren voor zichzelf, anderen en de wereld.”

Dit is het eerste wat je leest als je op de website van Now-School kijkt. Degene die mij ook maar een beetje kent weten dat ik hier blij van word. Het verhaal van oprichtster Juliette Schraauwers sluit naadloos aan bij mijn visie. Lieve en inspirerende Sanne van Oord is een van de andere oprichtsters en ken ik uit mijn reis naar Bali.

Ik had me aangemeld voor een Green Educators Course op Green School en bleek in hetzelfde dorp te verblijven waar Sanne destijds woonde. Of ik een lift wilde? Zij had wel een helm te leen. En dus stapte mijn rugtas en ik bij haar achterop de scooter voor een tocht langs prachtige rijstvelden, drukke kruispunten, smalle hobbelige weggetjes en veel, heel veel groen. Wat een inspirerende en leerzame training mocht ik daar volgen zeg!

Net zo inspirerend is het traject dat het gehele team van Now-School momenteel aflegt. Het is echt de moeite waard je in te lezen, lid te worden van hun community en waar mogelijk een bijdrage te leveren. Een bijdrage aan de toekomst. Ik doe dat onder andere door voor de community een Now Event te hosten. Supertrots dat ik dit mag doen. En jij mag meedoen!

Donaties komen ten goede van NOWschool.

Leave a Reply