Skip to main content

Aanvullende informatie

Gefeliciteerd!

Je hebt een boardingpass in bezit! Oftewel een tegoedbon om te komen suppen bij El Kombi SUP.

We hebben twee opties voor je:
1) je kunt mee met een van onze tours. Je vindt alle tours in de agenda.  De agenda is als je nu (winterperiode) kijkt nog leeg, maar vanaf februari/maart gaan we deze weer vullen met leuke tours en events. Zo kun je (beter) leren suppen, mee op sunrise of full moon tour, zweten tijdens een sport clinic of mee met een stadstour.  Houd de agenda dus in de gaten 🙂
2) je kunt met 2 personen meedoen met de speciale beginnersles die we voor NWZ organiseren. Er zijn 2 datums: 23 april en 1 juli. Een boardingpass is voor de beginnersles dus in te zetten voor 2 personen.

Reserveren kan via de agenda met kortingscode xmasnoot23. Graag de boardingpass meenemen als je komt suppen.

El  Kombi heeft een duurzame missie. Zo halen we onderweg vaak zoveel mogelijk zwerfafval uit het water. Wil je dit ook doen? Vraag dan gerust om een bakje en schepnetje of afvalknijper voor onderweg.

Of je nu voor het eerst het water op gaat of jezelf tot de pro-suppers rekent, lees onderstaande info nog even door voor je komt.

Locatie

Locatie
We werken vanuit onze SupBus en vanaf verschillende locaties. Onze hoofdlocaties zijn het Ringersplein en de Baansingel. Voor de duidelijkheid staat jouw startlocatie altijd op je reserveringsbewijs.

Baansingel
De startlocatie aan de Baansingel is ter hoogte van het Overdiepad. Dit is een woonwijk en we willen de buurtbewoners zo gelukkig mogelijk houden, daarom het volgende:
* Kom je lopend? Fantastisch!
* Kom je met de fiets? Check bij aankomst dan even waar je je fiets het beste kunt neerzetten.
* Kom je met de auto? Parkeren in de wijk is alleen voor bewoners. De makkelijkste en ook betaalbare optie is parkeergarage de Schelphoek aan de Vondelstraat.

Ringersplein
Je vindt de SupBus bij de groenstrook aan de waterzijde, vlakbij Stadsstrand de Kade.
* Kom je lopend? Fantastisch!
* Kom je met de fiets? Er zijn voldoende fietsenrekken, gebruik ze 🙂
* Kom je met de auto? In de buurt van het Ringersplein zijn diverse goed betaalbare parkeerterreinen.
* Kom je met het OV? Dan is het slechts een paar minuten lopen naar ons.

SupBus, Kleding, Eten & Drinken en Meer

SupBus
* We zien elkaar bij de SupBus, je bent vanaf 15 minuten voor aanvang welkom en wij zorgen uiteraard dat board & paddle voor je klaarliggen.
* Je tas met droge kleding en andere persoonlijke spullen kun je in de bus achterlaten tijdens het suppen. Er is een kluisje voor waardevolle spullen maar laat echt zoveel mogelijk thuis.

Kleding
* Zorg dat je alvast in je sup-kleding komt en neem een setje droge kleding mee. Just in case 🙂
* Wil je kledingtips? Kijk dan even hier.

Eten & Drinken

* Zorg altijd dat je voldoende drinkwater mee hebt in een herbruikbare drinkfles, geen single use flesjes graag.
* Iets te eten mee is aan te bevelen. Wat en hoeveel verschilt per persoon maar met buiten zijn en sporten verbrand je energie dat aangevuld moet worden.

* Voor op het board zitten elastieken waar je spulletjes onder kunt doen. Dit wordt meestal wel nat(tig) dus een waterdichte tas is ideaal, een plastic zak in of om je tas kan ook.

What else, what else…?
Neem je grootste glimlach mee en heel veel zin!

See you on board!
Nanda