Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NWZ leden | Beginners Sup Les (1,5 uur)

1 juli @ 09:30 - 11:00

€25
2023 NWZ intro courses insta leren suppen alkmaar

Stand up paddle is hot!
Wil je ook shinen op de sup deze zomer?
Leer de basis technieken dan tijdens deze sup-intro speciaal voor medewerkers van NWZ en te reserveren met je boardingpass. En helemaal mooi: je boardingpass is voor deze les geldig voor 2 personen.

Deze clinic duurt 1,5 uur en is echt gericht op de beginner en we gaan dan ook in kleine groepjes het water op. We starten met een stukje theorie over het materiaal, de basishandelingen en veiligheid op het water. Aansluitend gaan we het water op om de basis technieken onder de knie te krijgen: juiste houding, peddelslag, recht vooruit suppen, bochtje draaien en vooral genieten want je zult zien dat je binnen no time staat!

Zorg zelf voor iets te drinken en evt. te eten en neem een setje droogje kleding mee. Just in case 🙂
We willen iedereen goed de aandacht kunnen geven en het aantal plaatsen is daarom beperkt.
Reserveren is verplicht en kan via de ticket-link. Tijdens het reserveringsproces kun je de code van je boardingpass invullen. In je bevestiging staat de exacte verzamellocatie en nog een aantal tips.

Geef bij het reserveren de namen van beide deelnemers op. Deze clinic is bedoeld voor volwassenen. Ben je jonger dan 18 jaar of wil je met je minderjarige zoon, dochter, neefje, nichtje, vriendje of klasgenoot op pad? Neem dan contact op met Nanda via 0624805655. Dat doen we namelijk ook maar op andere dagen.

Gegevens

Datum:
1 juli
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon:
+31624805655
Site:
www.elkombi.nl

Organisator

el kombi
Telefoon:
+31624805655
E-mail:
nanda@elkombi.nl
Site:
www.elkombi.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
NWZ leden | Beginners Sup Les (1,5 uur) | 1 juli | 2 personen
25.00