Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boardhuur

1 juli 2023 - 31 augustus 2023

sup huren in alkmaar centrum

Je kunt bij ons terecht voor de leukste suplessen en sup tours maar je kunt natuurlijk ook een board & paddle huren en zelf op pad gaan. Ook als je het nog niet eerder hebt gedaan ben je van harte welkom. We geven je met liefde een korte instructie met de basis tips & tricks en je zult zien dat je binnen no time staat.

Sup Board Reserveren –> 06 2480 5655
Bel of app en je weet direct of er nog een board voor je vrij is.


Locatie
In de zomermaanden zijn we te vinden bij onze sup steiger aan de Baansingel ter hoogte van het OverdiepadLekker rustig en toch in het centrum van Alkmaar. Het is op een steenworp afstand van de korte Vondelstraat en Schelphoek parkeergarage.  https://elkombi.nl/locatie/el-kombi-sup-opstap-baansingel-alkmaar/
Let op; we zijn hier in principe dagelijks, maar reserveer of bel even vooraf Soms zijn we namelijk zelf ook op het water 🙂 en het zou zonde zijn als we elkaar net mislopen.

Kosten huur board & paddle
1 uur €15,-
1,5 uur €20,-
2 uur €25,-
Betalen mag ter plaatse, cash of via je telefoon (betaalverzoek/QR code).

Boardhuur is inclusief uitleg basis tips & tricks en natuurlijk laten we een leuke route zien.
Heb je al vaker gesupt, kun je zelfstandig en zonder uitleg veilig het water op en af en wil je vaker op pad? Dan is onze 10-ritten kaarten een aanrader. Bij de rittenkaart kost het 1e uur maar €10,- ipv €15,-. Dat scheelt! Wel even vooraf je rittenkaart even aanschaffen via de shop .

Wil je toch liever onder begeleiding suppen of een les nemen? Reserveer dan een van de tours & clinics uit de agenda.

Kleding & spullen:
Om alles lekker soepel te laten verlopen en zo veel mogelijk tijd op het water te hebben vragen we iedereen om alvast in Sup Kleding te komen. Als je op deze pagina naar beneden scrollt dan vind je wat kledingtips:https://elkombi.nl/stand-up-paddle/#kleding. Mocht er iemand invallen dan is er een ruimte beschikbaar waar omgekleed kan worden, maar er zijn geen speciale kleedkamers, of toiletten of douches. Altijd handig on vooraf te weten :_)
Spullen die je niet mee wilt nemen het water op kun je tijdens het suppen in onze board storage laten. 

Boards
We hebben bewust gekozen voor Starboard sups; boards van topkwaliteit en die zijn geliefd! We hebben diverse modellen zodat er voor ieder niveau een passend board is. Je mag bij het reserveren altijd je voorkeur aangeven voor een beginner all round board, beginner tour board of een meer gevorderden tour board (14″x28″) dan proberen we daar rekening mee te houden.

Gegevens

Begin:
1 juli 2023
Einde:
31 augustus 2023
Evenement Categorieën:
,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator