El Kombi SUP
El Kombi SUP

Sup it UP

Because there is no Planet B

Wat we doen

Tijdens mijn privé-sup-sessies raapte ik al veel afval uit het water. Automatisch. Toen ik, met mijn kont op het strand in Costa Rica, mijn boards voor El Kombi kocht wist ik dat ik het fun & sportieve gedeelte van het suppen ook wilde combineren met “clean ups”. Bewustwording creëren, zwerfafval opruimen, het terugkrijgen van schone grachten, zeeën en oceanen.

In het eerste seizoen hebben we een aantal events gecreëerd, in samenwerking met Stadsambassade Alkmaar. Een groot succes! We hebben (helaas) veel afval opgevist én genoten op het water van het suppen en de gezelligheid. We gaan het zeker vaker doen, en hopelijk op regelmatige basis. Weet je wat te gek is? Dat de mensen die komen suppen, mij afval uit het water zien vissen, het zelf ook gaan doen. Automatisch! Chapeau.

Wil je een keer mee Sup it UPpen? Hou onze agenda en Facebookpagina in de gaten.

Wat we willen bereiken

Zero afval in het water. Zero. Nul. Noppes. Niets.
Dát is mijn grote streven. Ik zeg bewust “mijn” want ik kan niet voor anderen spreken. Natuurlijk hoop ik dat we zo veel rumoer maken met onze acties dat we bij heel veel mensen bewustzijn creëren, dat we iedereen aan kunnen sporen tot actie: actie om zwerfaval op te ruimen maar ook om minder afval te genereren.

Lieve mensen, laten we met z’n allen zorgen voor de mooie wereld waarin we leven. Laten we zorgen dat er minder vervuiling is, de natuur behouden blijft, en er geen dieren meer lijden of doodgaan door onze consumptiemaatschappij.

Op grote schaal moeten er stappen genomen worden, maar we kunnen ook zelf onze voetafdruk verkleinen.
Hoe? Kijk eens op Green Goods voor tips & tricks. En kom gezellig een keer mee Sup it Uppen!
Remember; we are in this together. There is no planet B.

Het resultaat tot nu toe...

Handje helpen? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende sessie.

Sessies
Helden
Vuilniszakken
Kilo's afval

Sup it UP
4 september 2016

Suppen met een missie
9 oktober 2016

Sup it UP
9 oktober 2016

Sup It Up
Sup it UP | El Kombi Suppen