Sup It Up

Lees meer

Clean Ups

Je kunt gaan suppen. Maar je kunt ook gaan suppen en ondertussen zwerfafval uit het water halen. Sup it up!

We organiseren deze clean ups vanaf dag 1 en we doen het vaak. Het is nodig. Er ligt veel. Elk item wat er uit is, is er maar uit en kan geen verdere schade aanrichten. Bovendien creëren we met onze acties bewustwording. We rapen geen troep van een ander op, maar voor elkaar. Al het afval dat we ophalen wordt gesorteerd en wat we kunnen recyclen wordt gerecycled. Win win.

Waar en wanneer

Het is jammer dat het nodig is, maar we doen het met liefde. Kom ook een keer mee. In de agenda , op facebook en instagram kun je zien wanneer en waar we het water op gaan. In Alkmaar is dit, buiten de wintermaanden om, vrijwel wekelijks. Maar we kunnen alle kanten op, sups in de bus en we gaan en route!
Wil je een clean up bij jou in de buurt organiseren, particulier, als bedrijf of onderwijsinstelling? Neem dan contact op met Nanda via nanda@elkombi.nl of 0624805655 om de opties te bespreken.

Sup it UP Joris Kano Fiets Luuz Suppen in Alkmaar Nanda

Helden

Helden. De mensen die een stapje extra doen voor elkaar en de wereld.
Deelname aan clean ups die wij organiseren en waar men zich op individuele basis voor kan aanmelden, is gratis. Dat willen we zo houden. Een flinke investering vanuit onze kant maar we waarderen die inzet van de vrijwilligers gewoon zó enorm dat het goed voelt.

Om dit vol te kunnen houden betalen groepen, bedrijven en scholen die een leuke én maatschappelijk verantwoorde activiteit willen organiseren wél. Voor het onderwijs gelden speciale tarieven. Wil je een clean up organiseren of sponsoren (want dat mag natuurljk ook), neem dan contact op met Nanda via nanda@elkombi.nl of 0624805655.
Held.

“what you do makes a difference
and you have to decide what kind of difference you want to make”

Jane Goodall