Skip to main content

Genoeg-magazine publiceerde een artikel over mijn leefwijze en de bewuste keuze die ik in 2015 maakte om geen nieuwe kleding of andere luxe artikelen meer te kopen. Hoe stoer vond (en vind!) ik het dat op de voorpagina van dát nummer Bea Johnson pronkt. Bea Johnson is zero waste guru en oprichtster van Zero Waste Home.

      

Net als Bea heb ik in de afgelopen jaren mijn afval geminimaliseerd.
Tot gemiddeld zo’n 100 tot 200 gram restafval per week.
En daar hoef je echt geen gekke dingen voor te doen!

Dat ik met mijn levenswijze anderen inspireer en motiveer, dat had ik niet verwacht.
Maar blijkt dus wel zo te zijn!
Vandaar dat ik nu met veel plezier mijn verhaal deel.

Heb je interesse in een inspiratiesessie bij je bedrijf, school, vereniging of buurtcentrum?
Of organiseer je een evenement waarbij je de bezoekers wilt triggeren? Kan.
Neem contact op en we bespreken de opties

Leave a Reply