Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World Clean Up Day Sup it Up & Trashwalk

17 september 2022 @ 09:30 - 12:30

Gratis
20220917 World Clean Up Day Sup it Up Suppen Alkmaar

Update 16 sept: Gezien de harde wind (voorspelling 4-5) heb ik moeten besluiten om morgen de sup it up om te zetten naar een Trashwalk. Net zo nuttig en we maken er gewoon een meer dan gezellig waardevolle walk van! Dus geen bikini klaarleggen maar wandelschoenen klaarzetten 🙂 Verzamelpunt en tijd laten we gelijk: Mijn steigertje aan de Baansingel om 09.30 uur. Tot dan! Liefs, Nanda
PS: nog niet aangemeld maar wil je wel meelopen? Laat het me even weten via de app: 0624805655.

Origineel bericht:
Natuurlijk steken wij met World Clean Up Day onze handen weer uit de mouwen!
We gaan sup it uppen en trashwalken. Help je mee?
Welke optie je ook kiest, deelname is gratis. Wel even aanmelden graag 🙂

Wat is het plan?
We nemen onderweg al het zwerfafval dat we tegenkomen mee en beide activiteiten zijn even belangrijk. Bovendien is het een feestje om dit met alle mooie mensen die meehelpen te doen.

Trashwalken
Trek je wandelschoenen aan en loop via de kade, het park en centum met ons mee. Gewapend met een grote glimlach, knijper en afvalzak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Een belangrijke activiteit want vrijwel al het afval dat in het water ligt, lag eerst op de kant! Opruimmateriaal is gratis beschikbaar.

Sup it Uppen
We gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar, verzorgd door El Kombi. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor helpende helden  die dat niet hebben.

Sup ervaring of nog niet?
Het is handig als je al eens gesupt hebt want de focus ligt tijdens de sup it up op het zwerfafval ruimen. Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer letten en ook nog gezellig meekletsen? Meld je dan direct aan!
Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Laat het dan bij het aanmelden even weten, dan houden we er rekening mee. Komt helemaal goed 🙂 Iedereen mag dus mee!

Kids 
Ja natuurlijk vind ik het fantastisch als kinderen meehelpen! Meld hem of haar sowieso altijd even aan.
Als het weer ons goed gezind is, jij zelf goed kunt suppen en je zoon/dochter zijn/haar zwemdiploma’s gehaald heeft, dan mag hij/zij voor mee op de sup. Kinderen vanaf 12 jaar mogen op een eigen board mee, wel met een ouder/verzorger die hem/haar in de gaten houdt en zelf handig is op de sup. Veiligheid voor alles he lieve mensen.

Reserveren
Voor zowel de trashwalkers als de sup it uppers is aanmelden voor dit noodzakelijke feestje noodzakelijk. Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren. Na het reserveren ontvang je een mailtje met aanvullende tips met kleding en dergelijke.

Programma:
09.30-10.00 uur inloop & voorbereiding
10.00-12.00 uur sup it up
12.00-12.30 uur afval sorteren & afsluiting
12.30-13.00 uur uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Vandaar dit half uurtje speling 🙂  Zijn we wel om 12.30 uur klaar? dan heb je knetterhard geholpen en kun je je verdiende karmapunten tellen.

Locatie: we verzamelen bij de SupBus. Deze staat bij de steiger van El Kombi aan de Baansingel in Alkmaar. See you daar!

Gegevens

Datum:
17 september 2022
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar