Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

We are on a Mission! Sup it Up met & voor Now School

10 juli 2021 @ 10:00 - 12:30

Leren door te leven

Het gaat niet om wat we leren, maar om hoe we leren. We zijn een life-learning community van oplossingsdenkers, creatieve ondernemende en duurzame nowmakers die een bloeiende toekomst creëren voor zichzelf, anderen en de wereld.

Dit is het eerste wat je leest als je op de website van Now-School kijkt. Degene die mij ook maar een beetje kennen weten dat ik hier blij van wordt. Het verhaal van oprichtster Juliette Schraauwers sluit naadloos aan bij mijn visie. Lieve en inspirerende Sanne van Oord is een van de andere oprichtsters en ken ik uit mijn reis naar Bali. Ik had me aangemeld voor een Green Educators Course op Green School en bleek in hetzelfde dorp te verblijven waar Sanne destijds woonde. Of ik een lift wilde? Zij had wel een helm te leen. En dus stapte mijn rugtas en ik bij haar achterop de scooter voor een tocht langs prachtige rijstvelden, drukke kruispunten, smalle hobbelige weggetjes en veel, heel veel groen. Wat een inspirerende en leerzame training mocht ik daar volgen zeg!

Net zo inspirerend is het traject dat het gehele team van Now-School momenteel aflegt. Het is echt de mooiste waard je in te lezen, lid te worden van hun community en waar mogelijk een bijdrage te leveren. Een bijdrage aan de toekomst. Ik doe dat onder andere door voor de community een Now Event te hosten. Supertrots dat ik dit mag doen. En jij mag meedoen!

Aanmelden kan via deze link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nowevents-sup-it-up-158120134579?aff=ebdsoporgprofile.
Donaties komen ten goede van Now School.

Gegevens

Datum:
10 juli 2021
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

El Kombi Sup Opstap Noorderkade / Ringersplein Alkmaar
Noorderkade, Ringersplein Alkmaar
Alkmaar, 1823 CJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0624805655
Bekijk de site van Locatie