Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trashwalk ~ de groene loper in Alkmaar (de derde keer alweer!)

30 mei 2021 @ 09:30 - 12:00

Gratis

Groene lopers gezocht die óver de groene loper willen lopen en  dóór Alkmaar.

Europe Direct NHN & Bibliotheek Kennemerwaard rollen namelijk de groene loper uit voor de Trashwalk-helden. Letterlijk. En niet één maar wel vier keer!

Wat gaan we doen? We verzamelen op de groene loper voor de Bieb in het centrum van Alkmaar. Je krijgt koffie, thee of limonade, een afvalgrijper voor onderweg en een duidelijke uitleg van Nanda. Door in tweetallen of gezinsverband op pad te gaan, is deze activiteit helemaal coronaveilig. Zo help je actief mee Alkmaar nog mooier te maken, leer je in coronatijd toch nieuwe mensen kennen en ontdek je Alkmaar van een heel andere kant.

We gaan op 4 verschillende datums op pad. Kinderen mogen natuurlijk altijd onder begeleiding van een ouder/verzorger meelopen. Op 7 mei is er bovendien een speciale kinder-editie. Je mag zo vaak meekomen als je wilt, wel even aanmelden via de ticket-link (verplicht).

  • Zondag 25 april ~ kick off ~ 09.30-12.00 uur
  • Vrijdag 7 mei ~ kindereditie ~ 09.30-12.00 uur
  • Zondag 30 mei ~ de derde keer alweer ~ 09:30-12.00 uur.
  • Woensdag 23 juni ~ zomeravond editie ~ 19:00-21.30 uur.

De trashwalks zijn onderdeel van een serie activiteiten die het thema Duurzaamheid makkelijker, praktischer én leuker maken. Klik hier om er alles over te lezen in ons blog. En hou onze agenda natuurlijk in de gaten 🙂

Gegevens

Datum:
30 mei 2021
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bibliotheek Alkmaar Centum
Gasthuisstraat 2
Alkmaar, 1811 KC Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

el kombi
EuropeDirect NHN
Bibliotheek Kennemewaard

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar