Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup it UP & Trashwalk ~ World Clean Up Day 2021

18 september 2021 @ 09:30 - 12:30

Gratis

World Clean Up Day | 180 landen | 50 miljoen mensen | 1 missie. 

Natuuuuurlijk doen wij daar weer aan mee en mijn missie is dat jij ook meedoet!
Uiteraard met de hogere missie dat we de wereld zwerfafval vrij maken, heel heel heel veel bewustzijn creëren, positieve gedragsverandering teweegbrengen en dat allemaal op een positieve manier en met een immense glimlach op ons gezicht.

Dus…..doe je mee?
Op de sup of lopend, jouw keuze en allebei de opties zijn oh zo belangrijk.

Sup it up
We gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Ik stel de boards van El Kombi uiteraard weer gratis beschikbaar. Ook zorg ik voor bakjes, netjes en knijpers. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor mensen die dat niet hebben.

Het is handig als je al eens gesupt hebt want de focus ligt tijdens de sup it up op het zwerfafval ruimen.  Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer letten en ook nog gezellig meekletsen? Meld je dan direct aan!
Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Vermeld het dan bij het reserveren. Dan gaan we ervoor zorgen dat ook jij een sup it up held wordt!

Trashwalk
Het overgrote deel van het afval in het water is afkomstig van het land. We hebben je op de kant dus hard nodig! Het is helemaal fijn als je zoveel mogelijk dezelfde route meeloopt als de suppers, zodat we kunnen samenwerken. Denk aan plastic flesjes die tussen wal en boot klem liggen… daar is teamwork voor nodig.

Kids
Ja natuurlijk vind ik het fantastisch als kinderen meehelpen! Meld hem of haar altijd even aan.
Suppen: Als het weer ons goed gezind is, jij goed kunt suppen en je zoon/dochter zijn/haar zwemdiploma’s gehaald heeft, dan mag hij/zij voor mee op de sup. Kinderen vanaf 12 jaar mogen op een eigen board mee, wel met een ouder/verzorger die hem/haar in de gaten houdt en zelf handig is op de sup. Veiligheid voor alles he lieve mensen.
Trashwalk: Ga je trashwalkend mee? Dan is jouw mini-mensje uiteraard meer dan welkom om met je mee te lopen.

Vooraf, tijdens en na afloop 
Vooraf: na het reserveren ontvang je een mailtje met aanvullende tips met kleding en dergelijke.
Na afloop: dan sorteren gezamenlijk het afval zo goed mogelijk. Hoe beter we dat doen, hoe meer er gerecycled kan worden. En we leren er een hoop van.
Vooraf, Tijdens en na Afloop: pas goed op jezelf en elkaar en geniet. Held!

Programma:
09.30-10.00 uur inloop & voorbereiding
10.00-12.00 uur sup it up & trashwalk
12.00-12.30 uur afval sorteren & afsluiting
12.30-13.00 uur uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Vandaar dit half uurtje speling 🙂  Zijn we wel om 12.30 uur klaar? dan heb je knetterhard geholpen en kun je je verdiende karmapunten tellen.

Gegevens

Datum:
18 september 2021
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Noorderkade / Ringersplein Alkmaar
Noorderkade, Ringersplein Alkmaar
Alkmaar, 1823 CJ Nederland
Telefoon
0624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar