Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup it Up & Trashwalk – One Island One Voice, Bali’s Biggest Clean Up

19 februari @ 09:30 - 13:00

Gratis
20230219 Balis Biggest Clean Up SUP Alkmaar 2023

Alle tentakels verzamelen!

Zondag 19 februari komen duizenden Balinezen weer in “aksi” voor Bali‚Äôs Biggest Clean Up. En ook wij doen weer mee, in Alkmaar! After all…we are all in this together.

Deelname is gratis. Aanmelden verplicht. Wel zo handig want dan weet ik voor wie ik boards, peddels, bakjes en knijpers klaar mag leggen ūüôā

Wat is het plan?
We gaan sup it uppen en trashwalken.  Welke optie je ook kiest, we nemen onderweg al het zwerfafval dat we tegenkomen mee en beide activiteiten zijn even belangrijk. Bovendien is het een feestje om dit met alle mooie mensen die meehelpen te doen. Uiteraard maken we onderweg of na afloop tijd voor een koffie, thee en goede gesprekken.

Trashwalken
Trek je wandelschoenen aan en loop via de kade, het park en centum met ons mee. Gewapend met een grote glimlach, knijper en afvalzak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Een belangrijke activiteit want vrijwel al het afval dat in het water ligt, lag eerst op de kant! Opruimmateriaal is gratis beschikbaar.

Sup it Uppen
We gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar, verzorgd door El Kombi. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor helpende helden  die dat niet hebben.

Sup ervaring of nog niet?
Het is handig als je al eens gesupt hebt want de focus ligt tijdens de sup it up op het zwerfafval ruimen.  Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer letten en ook nog gezellig meekletsen? Meld je dan direct aan!
Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Denk er dan even goed over na of het met dit weer verstandig voor jou is om voor het eerst te doen. Je wilt er zo vroeg in het jaar namelijk in niet invallen, het water is klappertandend koud! Trashwalken is net zo nuttig en leuk, en dan kom je gewoon een andere keer mee ook de sup.

Kids 
Ja natuurlijk vind ik het fantastisch als kinderen meehelpen! Meld hem of haar sowieso altijd even aan. Maar ook hier geld: het water is zo vroeg in het seizoen klappertanden koud en dus mogen kinderen deze editie alleen mee trashwalken. Net zo nuttig en leuk, en dan komen jullie gewoon een andere keer mee op de sup. Safety first people.

Reserveren
Voor zowel de trashwalkers als de sup it uppers is aanmelden voor dit noodzakelijke feestje noodzakelijk. Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren.

Programma:
09.30-10.00 uur inloop & voorbereiding
10.00-12.00 uur sup it up & trashwalk
12.00-12.30 uur afval sorteren & afsluiting
12.30-13.00 uur uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Vandaar dit half uurtje speling ?  Zijn we wel om 12.30 uur klaar? dan heb je knetterhard geholpen en kun je je verdiende karmapunten tellen.

Locatie:
We verzamelen bij onze steiger aan de Baansingel, Alkmaar.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & tips.
See you de 19e!

Gegevens

Datum:
19 februari
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie√ęn:
, ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar