Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup it Up Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2020 @ 09:30 - 12:30

Gratis

Terwijl ik nog volop aan het nagenieten ben van de intens fijne sfeer tijdens de Sup it Up vorige week zaterdag, kijk ik alweer vooruit naar zaterdag 10 oktober. Dan is het Dag van de Duurzaamheid, en gaan we er weer voor. Samen & Groots.

We gaan sup it uppen en trashwalken.
Ja, dubbele impact!
Sup it Up
Uiteraard gaan we het water op met onze sup boards. Alle boards van El Kombi zijn beschikbaar en uiteraard ben je met je eigen board ook welkom. Aanmelden is verplicht.
Trashwalk
Wil je wel meehelpen maar niet op het water? Dan is je hulp evengoed hartstikke welkom. Het meeste afval in het water is namelijk toch echt afkomstig van de straat, kant, kade en het park. Ook hier geldt; aanmelden is verplicht.
Wat is het plan?
Zowel de Sup it Uppers als de Trashwalkers verzamelen om 09.30 uur bij de Sup Bus op het Ringersplein, vlakbij @StadsstranddeKade.
We gaan gezamenlijk op pad, pakken al het zwerfafval dat we onderweg tegenkomen mee. Rond 12.00 uur zijn we weer terug bij ons startpunt. Uiteraard maken we het cirkeltje rond door samen het afval zo goed mogelijk te sorteren zodat het gerecycled kan worden.
Materiaal
Boards, peddels, bakken, zakken, schepnetjes en handschoenen worden verzorgd.
Wat neem jij mee?
Zin! En zon als het even kan! Maar vooral zin, je positieve energie en grootste glimlach. Samen gaan we ervoor en maken we het verschil!
Neem ook je herbruikbare drinkfles met water mee, iets te eten en evt. droge kleding ? 

Help je mee?
Deelname is gratis, mede door de samenwerking met @Stadswerk072
Ga je mee op de sup?Je hoeft zeker geen pro te zijn, maar enige sup ervaring is gewenst. Er wordt verwacht dat je zelfredzaam bent, zodat je zonder zorgen kunt sup-it-uppen (wel zo lekker toch) en ondertussen zorg draagt voor het materiaal (vind ik dan weer lekker). Kinderen mogen mee mits ze een zwemdiploma hebben. Kinderen onder de 12 jaar kunnen voor op het board bij een volwassene, kinderen boven de 12 jaar in overleg een eigen board.

Ga je mee trashwalken? Te gek! Ik zorg voor knijpers en vuilniszakken. En gezellig als we dezelfde route (ongeveer) gaan!

Aanmelden

Zowel voor het sup it uppen als het trashwalken is aanmelden verplicht. Dit kan bij Nanda via de app op 0624805655.
Geef je naam door en of je wilt sup it uppen of trashwalken. Geef bij het suppen ook je ervaring even door en of je een board van El Kombi wilt gebruiken of met je eigen board komt.
Mensen, ik heb er NU al zin in!

Gegevens

Datum:
10 oktober 2020
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,