Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online gratis workshop – De wondere wereld van afval

25 november 2020 @ 19:30 - 21:00

Gratis
Workshop Afval Zero Waste El Kombi Alkmaar
Kom naar de gratis online workshop: de wondere wereld van afval.
Stadswerk072 organiseert gratis interactieve workshops over de wondere wereld van afval. Na 3 succesvolle workshops op locatie is het op woensdag 25 november tijd voor een online sessie via het platform Zoom. Doe je mee?

Wij, Marije van der Stelt van Hart op Groen en Nanda van den Ham van El Kombi nemen jullie mee op reis in de wondere wereld van afval. De afgelopen jaren hebben we ons helemaal in dit thema gestort. We delen onze kennis, ervaring en passie voor een duurzamere manier van leven maar al te graag.
Afval sorteren en recyclen, afval verminderen en afval zó verwerken dat het een grondstof is voor iets nieuws, het zijn van die complexe thema’s, waar vaak nog veel vragen aan kleven. Hoe zit het met je eigen afval? Hoe wordt het verwerkt en hoe kun je bijdragen aan een goede verwerking en aan het verminderen van je afval? Op een interactieve manier krijg je antwoord op deze vragen. Heb je zelf een vraag of een item waarvan je twijfelt waar je het moet laten? Laat het ons weten!

De workshop is op woensdagavond 25 november vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur. Deelname aan de workshop is gratis. Er is ruimte voor 30 deelnemers.
Als je wilt deelnemen aan de online workshop, doorloop je de volgende stappen:
1) Meld je dan aan door een mail te sturen naar schoonalkmaar@stadswerk072.nl
2) Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je uiterlijk woensdag 25 november 12:00 uur de link en een instructie waarmee je kan deelnemen aan de online workshop.
3) Zorg dat je woensdag 25 november tussen 19.15 uur en 19.30 uur inlogt voor deze informatieve en interactieve workshop.

Gegevens

Datum:
25 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,