Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup huren in Alkmaar Centrum

6 april @ 08:00 - 21:00

sup huren in alkmaar centrum

Sup huren in Alkmaar? Kan. Ook als je nog niet eerder hebt gesupt kun je bij ons een sup huren. Na een korte instructie met de basis tips & tricks sta je binnen no time op je supboard. We vertellen je met liefde de leukste routes in de stad. Sup langs het park, over de Alkmaarse grachten klingel aan de ijsbel of bestel je biertje bij de bierbel. We make you paddle like a local.

Locatie:
Onze sup steiger in het centrum van Alkmaar vind je aan de Baansingel ter hoogte van het Overdiepad.
Klein & fijn en direct aan het Kennemerpark. Een heerlijke buurt* waar je rustig opstapt en zo het centrum in kan suppen! We zijn hier in principe dagelijks, maar app of bel even vooraf. Soms zijn we namelijk zelf ook op het water en het zou zonde zijn als we elkaar net mislopen 🙂

Reserveren:
Reserveer je board door te bellen of appen naar 0624805655.

Kosten:
Het eerste uur betaal je €15,- voor board & peddel, daarna €10,- per uur.
Heb je al vaker gesupt, kun je zelfstandig en zonder uitleg veilig het water op en af en wil je vaker op pad? Dan is onze 10-ritten kaarten een aanrader. Dan kost het 1e uur maar €10,- ipv €15,-. Dat scheelt! Doe mij zo’n nieuwe liefde!

Kleding & spullen:
Om alles lekker soepel te laten verlopen en zo veel mogelijk tijd op het water te hebben vragen we iedereen om alvast in Sup Kleding te komen. Kledingtips vind je hier;https://elkombi.nl/stand-up-paddle/#kleding. Mocht er iemand invallen dan is er een ruimte beschikbaar waar omgekleed kan worden, maar er zijn geen speciale kleedkamers, of toiletten of douches. Altijd handig on vooraf te weten :_) Spullen die je niet mee wilt nemen het water op kun je tijdens het suppen in onze board storage laten.

 

* We willen de buurtbewoners zo gelukkig mogelijk houden, daarom het volgende:
Kom je lopend? Fantastisch!
Kom je met de fiets? Check bij aankomst dan even met ons waar je je fiets het beste kunt neerzetten.
Kom je met de auto? Parkeren in de wijk is voor bewoners. Een betaalbare optie op loopafstand is Parkeergarage de Schelphoek .

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
08:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie