Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Alkmaars Ontzettende Sup it up & Trashwalk

9 oktober 2021 @ 09:30 - 12:30

Gratis

Als er wat te vieren is dan zijn wij van de partij. Op de dag zelf maar vooral @thedayafter! Zo ook al jaren bij Alkmaars Ontzet. De dag erna, op zaterdag 9 oktober gaan we op pad.

Wat is het plan?
We gaan sup it uppen en trashwalken.  Welke optie je ook kiest, we nemen onderweg al het zwerfafval dat we tegenkomen mee en beide activiteiten zijn even belangrijk. Bovendien is het een feestje om met alle mooie mensen die meehelpen te doen. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een constructieve samenwerking met @Stadswerk072. De helden van Actief Talent varen met hun boot de Grachtwacht ook weer mee. Een hele waardevolle toevoeging!

Trashwalken
Trek je wandelschoenen aan en loop via de kade, het park en centum met ons mee. Gewapend met een grote glimlach, knijper en afvalzak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Een belangrijke activiteit want vrijwel al het afval dat in het water ligt, lag eerst op de kant! Opruimmateriaal is gratis beschikbaar.

Sup it UppenWe gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar, verzorgd door El Kombi. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor helpende helden  die dat niet hebben.

Sup ervaring of nog niet?
Het is handig als je al eens gesupt hebt want de focus ligt tijdens de sup it up op het zwerfafval ruimen.  Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer letten en ook nog gezellig meekletsen? Meld je dan direct aan!
Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Heb je dat nog niet? Bel of app dan even met Nanda om te overleggen (0624805655).

Kids 
Ja natuurlijk vind ik het fantastisch als kinderen meehelpen! Meld hem of haar sowieso altijd even aan.
Als het weer ons goed gezind is, jij zelf goed kunt suppen en je zoon/dochter zijn/haar zwemdiploma’s gehaald heeft, dan mag hij/zij voor mee op de sup. Kinderen vanaf 12 jaar mogen op een eigen board mee, wel met een ouder/verzorger die hem/haar in de gaten houdt en zelf handig is op de sup. Veiligheid voor alles he lieve mensen.

Vooraf, tijdens en na afloop 
Vooraf: na het reserveren ontvang je een mailtje met aanvullende tips met kleding en dergelijke.
Na afloop: dan sorteren gezamenlijk het afval zo goed mogelijk. Hoe beter we dat doen, hoe meer er gerecycled kan worden. En we leren er een hoop van.
Vooraf, Tijdens en na Afloop: pas goed op jezelf en elkaar en geniet. Held! 

Programma:
09.30-10.00 uur inloop & voorbereiding
10.00-12.00 uur sup it up & trashwalk
12.00-12.30 uur afval sorteren & afsluiting
12.30-13.00 uur uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Vandaar dit half uurtje speling ?  Zijn we wel om 12.30 uur klaar? dan heb je knetterhard geholpen en kun je je verdiende karmapunten tellen.

Locatie:
We verzamelen bij de SupBus. Deze staat op het Ringersplein vlakbij Stadsstrand de Kade in Alkmaar.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & tips.
See you ontzettend op 9 oktober!

Gegevens

Datum:
9 oktober 2021
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Noorderkade / Ringersplein Alkmaar
Noorderkade, Ringersplein Alkmaar
Alkmaar, 1823 CJ Nederland
Telefoon
0624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar