Skip to main content

Aanvullende informatie

Yes, je komt suppen!
Of je nu voor het eerst het water op gaat of jezelf tot de pro-suppers rekent, lees onderstaande info nog even door voor je komt.

Locatie

We werken vanuit onze SupBus en vanaf verschillende locaties. Onze hoofdlocaties zijn het Ringersplein en de Baansingel. Voor de duidelijkheid staat jouw startlocatie altijd op je reserveringsbewijs.

Baansingel
De startlocatie aan de Baansingel is ter hoogte van het Overdiepad. Dit is een woonwijk en we willen de buurtbewoners zo gelukkig mogelijk houden, daarom het volgende:
* Kom je lopend? Fantastisch!
* Kom je met de fiets? Check bij aankomst dan even waar je je fiets het beste kunt neerzetten.
* Kom je met de auto? Parkeren in de wijk is alleen voor bewoners. De makkelijkste en ook betaalbare optie is parkeergarage de Schelphoek aan de Vondelstraat.

Ringersplein
Je vindt de SupBus bij de groenstrook aan de waterzijde, vlakbij Stadsstrand de Kade.
* Kom je lopend? Fantastisch!
* Kom je met de fiets? Er zijn voldoende fietsenrekken, gebruik ze 🙂
* Kom je met de auto? In de buurt van het Ringersplein zijn diverse goed betaalbare parkeerterreinen.
* Kom je met het OV? Dan is het slechts een paar minuten lopen naar ons.

SupBus, Kleding, Eten & Drinken en Meer

SupBus
* We zien elkaar bij de SupBus, je bent vanaf 15 minuten voor aanvang welkom en wij zorgen uiteraard dat board & paddle voor je klaarliggen.
* Je tas met droge kleding en andere persoonlijke spullen kun je in de bus achterlaten tijdens het suppen. Er is een kluisje voor waardevolle spullen maar laat echt zoveel mogelijk thuis.

Kleding
* Zorg dat je alvast in je sup-kleding komt en neem een setje droge kleding mee. Just in case 🙂
* Wil je kledingtips? Kijk dan even hier.
* Toch bang om te vallen? Huur dan voor €9,50 een wetsuit. Omdat we graag de juiste maat meenemen, kan dit aangevraagd worden via de WhatsApp (0624805655). Het liefst een dagje vooraf 🙂

Eten & Drinken
* Zorg altijd dat je voldoende drinkwater mee hebt in een herbruikbare drinkfles, geen single use flesjes graag.
* Iets te eten mee is aan te bevelen. Wat en hoeveel verschilt per persoon maar met buiten zijn en sporten verbrand je energie dat aangevuld moet worden.

* Voor op het board zitten elastieken waar je spulletjes onder kunt doen. Dit wordt meestal wel nat(tig) dus een waterdichte tas is ideaal, een plastic zak in of om je tas kan ook.

Meer
* Kom je in de avond suppen? Goede verlichting op het water is een must. Neem daarom verlichting mee waardoor anderen ons zowel van voor als achter zien. Van fiestlampjes tot kerstverlichting ..het kan!
* What else, what else…?  Neem je grootste glimlach mee en heel veel zin!