Skip to main content

Aanvullende informatie

Hopelijk hebben jullie net zo’n zin in zaterdag als ik! Het belooft een mooie ochtend te worden. Ik heb sowieso het geluk jullie mee te mogen nemen op mijn missie, waarbij ik al suppend de wateren schoonmaak, bewustwording creëer en positieve gedragsverandering teweeg wil brengen. Zaterdag vertel ik er meer over voor nu deel ik graag onderstaande informatie met jullie.

Of je nu voor het eerst het water op gaat of jezelf tot de pro-suppers rekent, lees onderstaande info nog even door voor je komt.

Locatie

Locatie
We werken vanuit onze SupBus. Deze staat
aan de Baansingel ter hoogte van het Overdiepad. Dit is een woonwijk en we willen de buurtbewoners zo gelukkig mogelijk houden, daarom het volgende:
* Kom je lopend? Fantastisch!
* Kom je met de fiets? Check bij aankomst dan even waar je je fiets het beste kunt neerzetten.
* Kom je met de auto? Parkeren in de wijk is alleen voor bewoners. De makkelijkste en ook betaalbare optie is parkeergarage de Schelphoek aan de Vondelstraat.

SupBus, Kleding, Eten & Drinken en Meer

SupBus
* We zien elkaar bij de SupBus, je bent vanaf 15 minuten voor aanvang welkom en wij zorgen uiteraard dat board & paddle voor je klaarliggen.
* Je tas met droge kleding en andere persoonlijke spullen kun je in de bus achterlaten tijdens het suppen. Er is een kluisje voor waardevolle spullen maar laat echt zoveel mogelijk thuis.

Kleding
* Zorg dat je alvast in je sup-kleding komt en neem een setje droge kleding mee. Just in case 🙂
* Wil je kledingtips? Kijk dan even hier.

Eten & Drinken

* Zorg altijd dat je voldoende drinkwater mee hebt in een herbruikbare drinkfles, geen single use flesjes graag.
* Iets te eten mee is aan te bevelen. Wat en hoeveel verschilt per persoon maar met buiten zijn en sporten verbrand je energie dat aangevuld moet worden.

* Voor op het board zitten elastieken waar je spulletjes onder kunt doen. Dit wordt meestal wel nat(tig) dus een waterdichte tas is ideaal, een plastic zak in of om je tas kan ook.

What else, what else…?
Neem je grootste glimlach mee en heel veel zin!

See you on board!
Nanda