suppen door Alkmaar, de Eilandspolder en op locatie

Huur een sup om door het centrum van Alkmaar te suppen, volg sup lessen om (beter) te leren suppen, kom mee op sunrise tour of full moon tour, zweten tijdens een sport clinic, stap met je groep op de megasup of join een clean up.

Baansingel Suppen Alkmaar El Kombi Sup Boardhuur

sup huren in alkmaar

Zelf op pad? Kan. Ook als je het nog niet eerder hebt gesupt. Na een korte instructie met de basis tips & tricks sta je binnen no time op je supboard. We vertellen je met liefde de leukste routes in de stad. Sup langs het park, over de Alkmaarse grachten klingel aan de ijsbel of bestel je biertje bij de bierbel. We make you paddle like a local.

Het eerste uur betaal je €15,- voor board & peddel, daarna €10,- per uur. Wil je vaker suppen? Dan is onze 5 of 10 rittenkaart je nieuwe liefde! Je krijgt daarmee namelijk direct korting op board huur. Doe mij zo’n nieuwe liefde!

ik wil een boardje huren en app je
Suppen met groep

sup lessen en tours

We organiseren het hele jaar door sup lessen, tours en de leukste evenementen. Van beginners tot gevorderden lessen om beter te leren suppen, sunrise tours, sup yoga en onze befaamde sunset en full moon sup tours. Alle informatie vind je in de evenementenkalender.

Bij de meeste suptours kun je als beginnend supper prima mee. We beginnen dan op de kant met een uitleg van de basis tips & tricks om vervolgens gezamenlijk het water op te gaan. Voor je het weet sup je shinend door het centrum van Alkmaar of relaxed door de natuur. Is het water nog frisjes en ben je bang om te vallen? Huur je een wetsuitje. Heb je een eigen board? Neem mee en betaal minder 😉

ik wil mee!
Suppen in Alkmaar Teamuitje Urban Nomads Club Starboard Groep Starship Megasup Nanda

suppen met je groep

Suppen in Noord-Holland met je vrienden, schoolklas, team of collega’s. Wij vinden dat zo leuk om te organiseren voor je dat we er een speciale pagina aan hebben gewijd. Deze!

Dus of je met school wilt suppen, tijdens een vrijgezellenfeestje, vriendenweekend of boardmeeting met je team. Het kan! Check deze toffe throwback van de Suit On Sup met de Urban Nomads Club in Alkmaar  en het immens gezellige Teamuitje van Soepp

ik weet wat ik wil en mail je.oh nee wacht, ik app je
El Kombi Sup en Zero Waste Community Nanda van den Ham Stand up Paddle Alkmaar Sup it up Clean Up Baansingel Sup

locaties

Wij zijn echt lucky bastards met onze mix van locaties. We starten zowel in hartje Alkmaar als in het prachtige natuurgebied van de Schermer met haar Eilandspolder en dorpen Graft, De Rijp en Driehuizen. 

Hartje Alkmaar
Je vindt onze steiger aan de Baansingel. Klein & fijn en direct aan het Kennemerpark. Een heerlijke buurt waar je rustig opstapt  en zo het centrum in supt!
Aan exact de andere kant van het centrum ligt het Ringersplein (Noorderkade) met de chille en creatieve hangout Stadsstrand de Kade. Hier beginnen we alleen nog bij grote clean ups of op aanvraag.

Schermer
Routes te over in dit mooie gebied. We kennen ze allemaal en nemen je met liefde mee! Het verzamelpunt hangt af van de route, deze informatie vind je bij de tours in de agenda. In de Schermer bieden we alleen begeleide sup tours aan.

Op locatie
Het mooie van de SupBus is dat we “overal” kunnen suppen. We organiseren dan ook regelmatig tours vanaf de Bergermeer, Limmen en Broek op Langedijk.  Wil je met je groep op een andere locatie suppen? Neem dan contact om de (water)opties te bespreken.

Stand up paddle board huren in Alkmaar en paddle like a local sup en zero waste community

kleding

Onze tips:

  • Check de weersvoorspelling en denk logisch na. Trek aan waar je je goed in voelt en goed in kunt bewegen.
  • Bouw het op: bij zomerse temperaturen volstaat een korte broek of zelfs bikini, is het frisser trek dan laagjes kleding aan. Een yoga-legging of trainingsbroek met een topje, shirt met lange mouwen, ademend jasje etc. Trek vooral geen spijkerstof of wollen kleding aan, mocht het nat worden dan wordt het echt heel zwaar en ongemakkelijk.
  • Blote voeten zorgt voor het meeste contact met je board en beste balans. Ideaal in de zomer. Is het frisser dan dien je zelf voor schoenen (surf- of sport) en handschoenen te zorgen.
  • Houd er rekening mee dat het water aan het begin van de zomer nog niet is opgewarmd en dat (zeker als je nat bent) wind ervoor kan zorgen dat het kouder aanvoelt dan verwacht.
  • We hebben een ruim aantal wetsuits in verschillende maten te huur (€9,50 pp). Reserveer je een dag van tevoren?
  • Op de voorkant van je board zitten elastieken om een (waterdichte) tas onder te doen. Spullen die je niet meeneemt op je board kun je in de sup-bus of board-storage achterlaten. Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis.
  • Onmisbaar: drinkwater.  Gebruik een herbruikbare fles, geen single use.
Nanda El Kombi sup & zero waste community Alkmaar voor boardhuur, sup lessen, sup tours, clean ups, workshops en heel veel positive vibes. We gebruiken A-kwaliteit boards en nemen je mee naar de leukste plekjes in Alkmaar en in de Eilandspolder.

kwaliteit

In alle opzichten gaan we ervoor.

Oprichtster Nanda is gecertificeerd ASI SUP instructeur. Dat betekent dat we technisch op een niveau suppen, staan voor veiligheid op en rond het water en respect hebben voor mens, dier en natuur. 

We gebruiken high quality sup boards van Starboard en Red Paddle. Jaarlijks vernieuwen we een deel van vloot, om de beste kwaliteit te blijven garanderen en voor ieder niveau en doel het beste model te hebben. Stabiele beginnersups, soepele tourboards, sup-yoga boards en 8-persoons megasups voor de ultieme teambuildingsactiviteit.

Wij zijn de sup & zero waste community in Alkmaar en ontvangen je met open armen. voor boardhuur, sup lessen, sup tours, clean ups, workshops en heel veel positive vibes. Blijf makkelijk op de hoogte van onze lessen, tour en andere festiviteiten via facebook,  instagram en onze feel good nieuwsbrief.

ASI Sup Instructrice Sup School Alkmaar

see you on board!