Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tour du Jour

4 september 2021 @ 09:00 - 13:00

€10.00 – €25.00

De Tour du Jour kom je vaker in de agenda t. We gaan zo veel mogelijk wisselende routes suppen. Soms een “bekende” route, soms een wat minder bekende. Soms een waar ook wij nog niet geweest maar waar we je graag mee naar toe nemen! Per tour wisselt dus de opstap-locatie, de bestemming, afstand en ervarings-niveau. Kijk welke bij je past en sup mee! Twijfel je of je niveau passend is? Bel even, dan bespreken we het.

De tour du jour van vandaag: Rondje Bergen! 
Yes yes yes!  Hier wil je de hele zomer naartoe werken. Een fikse ronde, die oh zo de moeite waard is.  We touren via de singel richting de polder. Puur natuur, waar we slingerend doorheen suppen. We maken onderweg een korte stop; even wat eten en drinken (neem dit zelf mee) om op krachten te blijven en gaan dan in sportief tempo weer door.

Voor deze tour is de nodige sup ervaring gewenst. Je hoeft zeker geen pro te zijn maar wel een goed tempo aan kunnen houden voor langere tijd. We willen direct starten en lekker sportief door suppen. Kom je met je eigen board? Laat in de opmerkingen dan even wat voor soort board je hebt.

Reserveren kan via de link, heb je nog vragen? Bel of app me dan op 06 24805655.

Gegevens

Datum:
4 september 2021
Tijd:
09:00 - 13:00
Kosten:
€10.00 – €25.00
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Noorderkade / Ringersplein Alkmaar
Noorderkade, Ringersplein Alkmaar
Alkmaar, 1823 CJ Nederland
Telefoon
0624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar