Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alkmaar’s Ontzettende Sup it up & Trashwalk 2024

9 oktober @ 15:00 - 17:30

Gratis
Suppen na Alkmaars Ontzet - 20231009 Alkmaars Ontzettende sup it up Stand up Up Paddle AlkmaarIG
Held je mee?

8 oktober is het Alkmaars Ontzet en traditiegetrouw gaan wij de dag erna weer Ontzettend Sup it Uppen en Trashwalken! Beiden activiteiten zijn leuk én belangrijk. Help je mee de grachten schoonmaken? Held! Lees alle informatie even goed door voor je je onderaan de pagina aanmeldt. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een constructieve samenwerking met Stadswerk072.

Wat is het plan?

We gaan sup it uppen en trashwalken.  Welke optie je ook kiest, we nemen onderweg al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Beide activiteiten zijn super belangrijk en het is een feestje om dit samen te doen. De onmisbare helden van Actief Talent varen met hun boot de Grachtwacht ook weer mee om de grachten schoon te maken en ons te helpen. Uiteraard maken we tijd voor koffie, thee en wat lekkers.

Trashwalken

Trek je wandelschoenen aan en loop via de kade, het park en centum met ons mee. Gewapend met een grote glimlach, prikstok en afvalzak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Een belangrijke activiteit want vrijwel al het afval dat in het water ligt, lag eerst op de kant! Het gebeurt vaak dat afval tussen aangemeerde bootjes en de kade blijft hangen en dat de suppers er net niet bij kunnen, maar de Trashwalkers wel! Opruimmateriaal is gratis beschikbaar.

Sup it Uppen

We gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. De boards, bakjes, netjes en knijpers van El Kombi Sup zijn gratis beschikbaar. Heb je je eigen sup board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor helpende helden die dat niet hebben.

Sup ervaring 

Je hoeft geen pro te zijn maar het is handig als je al eens gesupt hebt want de focus ligt tijdens de sup it up op het schoonmaken van de grachten.  Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer letten en ook nog gezellig meekletsen? Dan kun je je direct aanmelden. Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Neem dan even contact met me op via de app (o624805655), dan zorgen we dat je vooraf de basis een beetje onder de knie krijgt zodat we daarna allemaal zoveel mogelijk gelijk op suppen. Iedereen mag dus mee 🙂

Suppen met kinderen

Ja natuurlijk vind ik het fantastisch als kinderen meehelpen! Meld hem of haar sowieso altijd even aan. Als het weer ons goed gezind is, jij zelf goed kunt suppen en je zoon/dochter zijn/haar zwemdiploma’s gehaald heeft, dan mag hij/zij voor mee op de sup. Kinderen vanaf 12 jaar mogen op een eigen board mee, wel met een ouder/verzorger die hem/haar in de gaten houdt en zelf handig is op de sup. Veiligheid voor alles he lieve mensen.

Reserveren

Voor zowel de trashwalkers als de sup it uppers is aanmelden noodzakelijk. Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren dus.

Programma:

14.45-15.00 uur inloop & voorbereiding
15.00-17.00 uur sup it up & trashwalk
17.00-17.30 uur afval sorteren, koffie, thee & afsluiting
17.30-18.00 uur uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Vandaar dit half uurtje speling.  Zijn we wel om 17.30 uur klaar? dan heb je knetterhard geholpen en kun je je verdiende karmapunten tellen.

Locatie:

We verzamelen bij de welbekende El Kombi Steiger aan de Baansingel in Alkmaar.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & tips.

See you de 9e!
Nanda


Ps. SUP board huren in Alkmaar?

Wil je op een andere dag een sup board huren om door het centrum van Alkmaar te suppen of zelf de grachten schoon te maken? Met een vriendin, een groepje of je team? Dan kan dat ook vanaf onze opstap aan de Baansingel. App je me? 

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Alkmaar's Ontzettende Sup it up 2024 - incl. gratis huurboard
0.00
Alkmaar's Ontzettende Sup it up 2024 - kind voor op board
0.00
Alkmaar's Ontzettende Sup it up 2024 - eigen board
0.00
Alkmaar's Ontzettende Trashwalk 2024 - kind
0.00
Alkmaar's Ontzettende Trashwalk 2024 - volwassene
0.00