Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

suppen in limmen … want watersportvereniging limmen bestaat 50 jaar!

23 juli 2023 @ 13:30 - 18:00

20230723 Limmen watersportvereniging 50 jaar suppen in Limmen IG

Watersportvereniging Limmen bestaat 50 jaar en wij zijn erbij!  Jij ook?

Vanaf 13.30 uur is er van alles georganiseerd om dit fantastische jubileum te vieren; een receptie met een drankje, een hapje en een zangertje. Maar er is natuurlijk ook veel waterpret. De vereniging laat verschillende vaartuigen invaren. Je kunt je uitleven in een traditionele kano, een Canadese kano of een kajak, je kunt het water op in een roeiboot of op een SUP board (ja, dat zijn wij!), je mag gebruik maken van de waterfiets, er is een belly boat en er is misschien een “sit-on-top kajak met trapstel” beschikbaar.

De watersportvereniging draait op pure vrijwilligers, ze hebben hart voor hun water, het pannekoekeilandje (waar wij tijdens onze tourtjes altijd even mogen aanmeren voor een nautische versnapering) én alles wat er bij hoort. Kom kennis met ze maken, en de watersport. Je bent welkom op zondagmiddag 23 juli a.s. vanaf 13.30 uur bij haventje “het Stet”* in Limmen. Je bent, ook als niet lid van harte welkom. Aanmelden is niet nodig, we zien elkaar daar!

* De vereniging pacht, beheert en onderhoudt sinds 2021 het haventje, verhuurt de ligplaatsen en houdt tevens de wachtlijst voor een ligplaats bij. Dit naar volle tevredenheid van zowel de watersporters als de gemeente Castricum.

 

Gegevens

Datum:
23 juli 2023
Tijd:
13:30 - 18:00

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator