Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup Yoga met Cynthia

5 augustus 2023 @ 09:30 - 11:30

€20.00 – €30.00
2023 Sup Yoga met Cynthia supyoga Alkmaar IG

Update 1 aug: in verband met de herfstige weersverwachting verschuiven we deze sessie naar een nog te bepalen datum. Zeker zijn van een plekje? reserveer dan alvast voor 2 september 🙂

Sup Yoga met Cynthia

Kom in je eigen flow, op je eigen niveau en … op je supboard. Het kan. En zeker met de fijne relaxte en professionele van yogi Cynthia.

We beginnen met een korte uitleg van de basis tips & tricks van stand up paddle. We suppen samen een mooie route van ongeveer 3o minuten. Een heerlijk warming up en je raakt gewend aan je board. Zo ben je klaar voor de tweede helft van de les; yoga op je board!  Cynthia kwam 15 jaar terug in aanraking met Kundalini Yoga. Een yoga vorm die werkt op de diepere lagen waar stress en emoties liggen opgeslagen. Cynthia neemt je in alle rust mee door de oefeningen die ervoor zorgen dat deze weer door stromen, en rust en verbinding brengen. Ze sluit af met een fijne meditatie waardoor je je na 2 uurtjes weer zen en voldaan voelt.

Een leuk weetje: Cynthia haar spirituele naam is Sevak Karan Kaur wat staat voor:  Zij die iedereen dient met liefde en vriendelijkheid en voelt dat alles een is. Ze laat de betekenis van deze naam terug komen in de lessen, die ze met veel
enthousiasme en liefdevolle aandacht geef. Meer weten? True Nature

Kosten:
€30,- incl. Starboard boardhuur bij El Kombi
€20,- indien je met je eigen sup meedoet.

Reserveer je plek en …namaste 🙂

 

Gegevens

Datum:
5 augustus 2023
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€20.00 – €30.00
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar