Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sup Yoga met Cynthia

7 september @ 09:30 - 11:30

€25.00 – €35.00
2024 sup yoga met cynthia alkmaar centrum IG

Kom in je eigen flow, op je eigen niveau en … op je supboard. Het kan. En zeker met de fijne relaxte en professionele van yogi Cynthia.

We beginnen met een korte uitleg van de basis tips & tricks van stand up paddle. Het is natuurlijk fijn als je wat balansgevoel hebt (of een zwempak) maar sup-ervaring is dus niet nodig.We suppen samen een mooie route van ongeveer 3o minuten. Een heerlijk warming up en je raakt gewend aan je board. Zo ben je klaar voor de tweede helft van de les; yoga op je board!  Cynthia kwam 15 jaar terug in aanraking met Kundalini Yoga. Een yoga vorm die werkt op de diepere lagen waar stress en emoties liggen opgeslagen. Cynthia neemt je in alle rust mee door de oefeningen die ervoor zorgen dat deze weer door stromen, en rust en verbinding brengen. Ze sluit af met een fijne meditatie waardoor je je na 2 uurtjes weer zen en voldaan voelt.

Een leuk weetje: Cynthia haar spirituele naam is Sevak Karan Kaur wat staat voor:  Zij die iedereen dient met liefde en vriendelijkheid en voelt dat alles een is. Ze laat de betekenis van deze naam terug komen in de lessen, die ze met veel
enthousiasme en liefdevolle aandacht geef. Meer weten? True Nature

Locatie:

We verzamelen bij de welbekende El Kombi Steiger aan de Baansingel in Alkmaar centrum.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & tips.

See you on board,
Nanda


Ps. SUP board huren in Alkmaar?

Wil je op een andere dag een sup board huren om door het centrum van Alkmaar te suppen? Met een vriendin, een groepje of je team? Dan kan dat ook vanaf onze opstaplocatie aan de Baansingel. App je me?

Gegevens

Datum:
7 september
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€25.00 – €35.00
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Sup Yoga met Cynthia - incl. huurboard
35.00
Sup Yoga met Cynthia - eigen board
25.00