Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup it UP ~ Victorie Sail Alkmaar

28 juli 2019 @ 15:30 - 17:30

Gratis
Tijdens Victorie Sail Alkmaar 2019 van 25 t/m 29 juli liggen er maar liefst 200 historische schepen in de binnenstad te shinen. Dat zorgt natuurlijk voor veel bezoekers, gezelligheid, bewondering, beweging en…afval.
 
Van dat laatste hopen we natuurlijk dat het zo weinig mogelijk is en dat alles netjes in de afvalbakken gaat. Maar stel dat er toch onverhoopt wat in het water beland… dan halen wij dat er uit!
 
De organisatie van Victorie Sail neemt haar verantwoordelijkheid en heeft El Kombi SUP gevraagd helden te verzamelen om op zondagmiddag 28 juli het water op te gaan voor een Sup it UP.
 
Deelname is gratis, met dank aan Victorie Sail Alkmaar. Sup-ervaring is niet noodzakelijk maar wel erg handig. We willen bij deze clean ups namelijk de volle tijd gebruiken om op te ruimen.
 
Kinderen vanaf 11 jaar mogen in overleg op een eigen board mee onder begeleiding van een ouder. Jongere helden kunnen voorop het board van de ouder meehelpen. Denk aan een zwemvestje.
 
What else?
Water! Neem een flesje water mee – herbruikbaar uiteraard want aan single-use doen we niet. En wat te eten voor onderweg of als je hongerig bij de kade terugkomt.
 
We verzamelen vanaf 15.15 uur bij de Kade, Ringersplein. Vertrekken om 15.30 uur en zullen rond 17.30 uur afronden.
 
Aanmelden kan via de app bij Nanda: 0624805655.
 
Wil je vooraf helpen met klaarleggen? Lief!
Wil je achteraf helpen met afval sorteren en opruimen? Lief!
Laat het me weten, dan spreken we het af.

Gegevens

Datum:
28 juli 2019
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,