Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup it up & Trashwalk – Traditiegetrouw de dag na Koningsdag

28 april 2023 @ 09:30 - 13:00

Gratis
20230428 sup it up Koningsdag Alkmaar stand up paddle IG
Koningsdag belooft weer een waar feestje te worden!
En de dag erna maken we er ook een feestje van tijdens onze Sup it up!

Liever lopen dan suppen? Dat kan natuurlijk ook, wij noemen dat heel mooi Trashwalken. Net zo leuk en zeker zo belangrijk. Voor zowel de trashwalkers als de sup it uppers is aanmelden voor dit noodzakelijke feestje noodzakelijk. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een constructieve samenwerking met Stadswerk072

Wat is het plan?
We gaan sup it uppen en trashwalken.  Welke optie je ook kiest, we nemen onderweg al het zwerfafval dat we tegenkomen mee en beide activiteiten zijn even belangrijk. Bovendien is het een feestje om dit met alle mooie mensen die meehelpen te doen. De helden van Actief Talent varen met hun boot de Grachtwacht ook weer mee. Een hele waardevolle toevoeging! Vorig jaar werden we getrakteerd op koffie en thee door Nicolete en Frans van de Alkmaarse Grachtenrondvaart en Party Cruises Alkmaar. Lief he? Waar en met wie we dit haar koffie gaan drinken, dat is nog een verrassing. Ook voor mij 🙂

Trashwalken
Trek je wandelschoenen aan en loop via de kade, het park en centum met ons mee. Gewapend met een grote glimlach, knijper en afvalzak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Een belangrijke activiteit want vrijwel al het afval dat in het water ligt, lag eerst op de kant! Opruimmateriaal is gratis beschikbaar.

Sup it Uppen
We gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar, verzorgd door El Kombi. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor helpende helden  die dat niet hebben.

Sup ervaring of nog niet?
Het is handig als je al eens gesupt hebt want de focus ligt tijdens de sup it up op het zwerfafval ruimen.  Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer letten en ook nog gezellig meekletsen? Meld je dan direct aan!
Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Kom dan vóór aanvang voor een korte intro van 08.45-09.15 uur. Kun je mooi de basis een beetje onder de knie krijgen en suppen we daarna allemaal zoveel mogelijk gelijk op. Iedereen mag dus mee 🙂

Kids 
Ja natuurlijk vind ik het fantastisch als kinderen meehelpen! Meld hem of haar sowieso altijd even aan. Als het weer ons goed gezind is, jij zelf goed kunt suppen en je zoon/dochter zijn/haar zwemdiploma’s gehaald heeft, dan mag hij/zij voor mee op de sup. Kinderen vanaf 12 jaar mogen op een eigen board mee, wel met een ouder/verzorger die hem/haar in de gaten houdt en zelf handig is op de sup. Veiligheid voor alles he lieve mensen.

Reserveren
Voor zowel de trashwalkers als de sup it uppers is aanmelden voor dit noodzakelijke feestje noodzakelijk. Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren.

Programma:
09.30-10.00 uur inloop & voorbereiding
10.00-12.00 uur sup it up & trashwalk
12.00-12.30 uur afval sorteren, koffie, thee & afsluiting
12.30-13.00 uur uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Vandaar dit half uurtje speling ?  Zijn we wel om 12.30 uur klaar? dan heb je knetterhard geholpen en kun je je verdiende karmapunten tellen.

Locatie:
We verzamelen bij de welbekende El Kombi Steiger aan de Baansingel in Alkmaar.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & tips.
See you de 28e!

Gegevens

Datum:
28 april 2023
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar