Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup it up & Trashwalk – de dag na Koningsdag (dit is een blijvertje!)

28 april 2021 @ 13:30 - 16:30

Gratis
20210428 Sup it UP Trashwalk Koningsdag
Koningsdag blijft Koningsdag.
En de dag erna blijft Sup it Up dag!

Sup it Uppen is door alle mooie mensen die meegaan altijd een feestje, en de Koningsdag editie is een blijvertje dus… we gaan! En waar we dit jaar minder bekers in het water zullen vinden, hopen we er des te  meer op de terrastafeltjes te zien staan.

Liever lopen dan suppen? Dat kan natuurlijk ook. Net zo leuk en zeker zo belangrijk.Voor zowel de trashwalkers als de sup it uppers is aanmelden voor dit noodzakelijke feestje verplicht. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door een constructieve samenwerking met @Stadswerk072. De helden van Actief Talent zijn er met hun boot de Grachtwacht ook weer bij. Ik zei toch dat het een feestje wordt! En dan heb ik nog niet eens gekeken of ik een versnapering onderweg kan verzorgen 🙂

We verzamelen vanaf 13.30 uur. Het streven is om 14.00 uur alle boards met helden op het water te hebben en de trashwalkers in starthouding op de kade!Aanmelden via de link is dus verplicht en voor de suppers is het belangrijk dat je zelfstandig kunt suppen. Je hoeft echt geen pro te zijn, maar een beetje boardgevoel is wel belangrijk. Heb je dat nog niet? Bel of app dan even met Nanda om te overleggen (0624805655).

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & tips.
See you de 28e!

Gegevens

Datum:
28 april 2021
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar