Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup it Up & Trashwalk – Rotary End Plastic Soup Day

3 juni 2023 @ 14:00 - 17:00

Gratis
Rotary End Plastic Soup

End Plastic Soup; een wereldwijd klimaatproject voor Rotary. 

Een project waar de Alkmaarse Rotary zich, net als wij, met liefde voor inzet! Ook dit jaar steken ze op End Plastic Soup Day samen de handen uit de mouwen en je bent van harte uitgenodigd!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken op zaterdagmiddag 3 juni. Je kunt mee met de Sup it Up en al suppen het zwerfafval dat we onderweg tegenkomen uit het water “vissen”. Of je kunt mee met de vrijwilligers op de kant die zich daar meer dan waardevol inzetten om alles weer zwerfafval vrij te maken.

Sup it Uppen
We gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar, verzorgd door El Kombi maar mogelijk gemaakt door Rotary Alkmaar. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor degenen  die dat niet hebben.

Sup ervaring of nog niet?
Het is handig als je al eens gesupt hebt maar niet verplicht hoor. Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Vermeld het dan bij het reserveren. Dan gaan we ervoor zorgen dat je vooraf een korte uitleg van de basis tips & tricks krijgt. Komt helemaal goed 🙂

Trashwalken
Trek je wandelschoenen aan en loop via de kade, het park en centum met ons mee. Gewapend met een grote glimlach, knijper en afvalzak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Een belangrijke activiteit want vrijwel al het afval dat in het water ligt, lag eerst op de kant! Opruimmateriaal is gratis beschikbaar.

Kids 
Ja natuurlijk vind ik het fantastisch als kinderen meehelpen! Meld hem of haar sowieso altijd even aan.
Wat betreft het suppen: als het weer ons goed gezind is, jij zelf al kunt suppen en je zoon/dochter zijn/haar zwemdiploma’s gehaald heeft, dan mag hij/zij voor mee op de sup. Kinderen vanaf 12 jaar mogen op een eigen board mee, wel met een ouder/verzorger die hem/haar in de gaten houdt en zelf handig is op de sup. Veiligheid voor alles he lieve mensen.

Reserveren
Voor zowel de trashwalkers als de sup it uppers is aanmelden voor dit noodzakelijke feestje noodzakelijk. Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren.

Programma:
14.00-14.30 uur opening door Rotary
14.30-16.00 uur sup it up & trashwalk
16.00-17.00 uur afval sorteren, borrel & afsluiting

Locatie:
We verzamelen bij de welbekende El Kombi Steiger aan de Baansingel in Alkmaar.

Gegevens

Datum:
3 juni 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar