Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sup Stadstour met Stadsgids

17 juli 2021 @ 10:00 - 12:00

€5.00 – €25.00

Iedereen die in Alkmaar met ons supt zegt al-tijd hoe leuk Alkmaar is vanaf het water.  Gewoon natuurlijk ook, maar vanaf het water dubbel. En hoe leuk is het om dan onderweg van Alkmaarse Stadsgids Ellen de leukste en mooiste (water)verhalen te horen? Je hoeft je sup niet af, de verhalen komen naar je toe!

We suppen door het altijd prachtige centrum van Alkmaar en onderweg stoppen we meerdere keren op punten met een (water)verhaal. Ellen vertelt. Wij luisteren. Samen genieten.

Natuurlijk is het fijn als je al een keer gesupt hebt. Het is bijvoorbeeld heel handig om “stil te kunnen blijven liggen” zodat je het verhaal kunnen horen. Daarom starten we voor eerstelingen een half uur eerder. Kun je mooi de basis een beetje onder de knie krijgen. Iedereen mag dus mee!

Alvast een leuk weetje; Ellen en ik (Nanda) kennen elkaar omdat ze ook een trashwalker in hart en nieren is. Tijdens een van de gezamenlijke trashwalks vertelde ze dat ze Stadsgids is en omdat het dus altijd gezellig is met deze dame dacht ik “Jaaaaa, een sup stadstour met stadsgids!”. Toen ze een paar weken later flitsend op de sup stapte, ging het appje eruit “Zeg Ellen, vind jij het leuk om …..”. Je weet het antwoord al want 17 juli gaan we!

Gegevens

Datum:
17 juli 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€5.00 – €25.00
Evenement Categorie:

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar