Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

op naar de zon! Start Sup Seizoen 2024 Schermer

17 maart @ 10:00 - 12:00

€15.00 – €30.00
20240310 op naar de zon sup tour zomer alkmaar centrum sup tour schermer
Joehooeeeeee! 

De Schermer en haar Eilandspolder is een parel van een natuurgebied en dat laten we je heel graag zien, horen en voelen. Kom je mee samen het sup seizoen openen?

Ik sta natuurlijk te popelen om alle nieuwtjes te delen en te vertellen wat er allemaal voor toffe sup tours en zero waste activiteiten in de agenda staan. Maar we gaan vooral suppen en genieten. Heerlijk relaxed door het mooie buitengebied van Alkmaar. Of je nu al eens eerder hebt gesupt of nog niet, je bent welkom. Of met je eigen board komt of een board van ons huurt, je bent welkom. Deze tour is voor iedereen.

Sup ervaring of nog niet?

Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, op het andere waterverkeer letten en ondertussen ook genieten? Dan kun je je direct aanmelden.

Heb je nog niet eerder gesupt en wil je graag mee? Dan kun je je ook direct aanmelden maar kies dan wel voor de optie met het half uurtje extra intro om de basistechnieken van het suppen onder de knie te krijgen.

Locatie:

We stappen om 10.00 uur op onze sup. Kom je een kwartiertje eerder om je spulletjes klaar te maken en op te bergen?
Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & een aantal kledingtips.

See you on board,
Nanda


Ps. SUP board huren in Alkmaar?

Wil je op een andere dag een sup board huren om door het centrum van Alkmaar te suppen? Met een vriendin, een groepje of je team? Dan kan dat ook vanaf onze opstaplocatie aan de Baansingel. App je me?

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€15.00 – €30.00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar