Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Slipperdag | Suppen en Netwerken | Rijk der 1000 eilanden

20 juni @ 09:30 - 12:00

€30.00 – €45.00
2024 Slipperdag 1000 eilandenrijk netwerken in Alkmaar Broek op Langedijk en HeerhugowaardIG

Slipperdag; wanneer netwerken voelt als snipperdag 🙂

Kom je ook netwerken op slippers? Omdat netwerken geen topsport hoeft te zijn, maar ook heel relaxed en zen, buiten op je slippers ken?? gaan we lekker (offline) netwerken in de natuur! Ben jij ondernemer in Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar of omgeving, (buiten)sport- of natuurliefhebber of heb je gewoon zin in een inspirerende ochtend? Wat je insteek ook is, je bent van harte welkom om aan te sluiten bij ons netwerk event! 

Na een kort kennismakingsrondje gaan we het water op en heb je 2 uur lang de mogelijkheid om tijdens het suppen verder kennis te maken en te kletsen (of niet). We suppen vanaf ons startpunt via Museum de Broekerveiling naar de akkertjes in het prachtige Rijk der Duizend Eiland. Wij verzorgen een kopje koffie of thee bij ontvangst of onderweg. Na afloop ben je vrij om (op eigen kosten) te blijven lunchen en verder te netwerken. 

Ervaring:

Eerlijk is eerlijk; het praat (netwerkt) het lekkerste als je een beetje relaxt op je board staat. Maar omdat de meeste mensen na onze korte introductie van de basistechnieken binnen no time staan te shinen op hun board kun je ook mee als je nog niet eerder hebt gesupt. Wil je vooraf toch alvast wat meer ervaring opdoen? Dan ben je natuurlijk welkom bij een van onze beginners sup lessen.  Je bent welkom met je eigen board of je gebruikt een board van ons.

Locatie:

Om 10.00 uur willen we starten, kom je een kwartiertje eerder om je spulletjes klaar te maken en op te bergen?
Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & een aantal kledingtips.

See you on board,

Nanda


Ps. SUP board huren in Alkmaar?

Wil je op een andere dag een sup board huren om door het centrum van Alkmaar te suppen? Met een vriendin, een groepje of je team? Dan kan dat ook vanaf onze opstaplocatie aan de Baansingel. App je me?

 

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€30.00 – €45.00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Slipperdag | Suppen en Netwerken | Rijk der 1000 eilanden - eigen board
30.00
Slipperdag | Suppen en Netwerken | Rijk der 1000 eilanden - incl. huurboard
45.00