Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SDG Action Day | Sup it UP

25 september 2021 @ 14:30 - 17:00

Gratis
el kombi sup en zero waste alkmaar stand up paddle
Aloha SDG Helden,

Op zaterdag 25 september is het SDG-action-day en wij doen mee! Het thema van dit jaar is ‘Creating an SDG Movement Together’ en dat gaan wij op de leukst denkbare manier doen…suppend!
De Social Development Goals omvatten 17 doelen, wij gaan met 17 boards het water op en daarop dus 17 SDG-helden. Sommige van jullie zullen al eens gesupt hebben, voor anderen zal het de eerste keer zijn. No problem, we starten met een korte uitleg van de basis tips & tricks en gaan daarna samen het water op. We suppen rustig over de singel en door de grachten van Alkmaar.Suppen is al leuk maar we geven er tijdens onze tour een extra positieve twist aan. We nemen namelijk bakjes, knijpers en schepnetjes mee op ons board zodat we al het zwerfafval dat we onderweg tegenkomen mee kunnen nemen. Na afloop scheiden we het afval zodat er zoveel mogelijk gerecycled kan worden.Zaterdag 25 september dus. We verzamelen tussen 14.30 en 15.00 uur bij de Sup Bus van El Kombi SUP, die staat op het Ringersplein naast Stadsstrand de Kade. Streven is om om 15.00 uur het water op te gaan en om 17.00 uur af te sluiten.  Als je door scrolt naar beneden dan kun je je aanmelden. Doe dit op tijd, dan weten wij of je er bij bent! Na het invullen krijg je vanzelf een mail in je inbox met de details. Heb je nog vragen? Bel of app Nanda dan op 0624805655.
Kosten: 
gratis.

Locatie
We starten we in Alkmaar Centrum vanaf het Ringersplein. Op je reserveringsbewijs staat ook een link met de details.  
 
Kleding
Wil je kledingtips? Kijk dan even hier.

Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Noorderkade / Ringersplein Alkmaar
Noorderkade, Ringersplein Alkmaar
Alkmaar, 1823 CJ Nederland
Telefoon
0624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar