Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proef de Lente | Seizoens Sup Tour Schermer

14 april @ 10:00 - 12:30

€20.00 – €35.00
2024 Seizoens sup schermer suppen gemeente alkmaar lente

Nederland en haar 4 seizoenen. De beste plek om die te proeven is natuurlijk in de natuur.
Dus hup kom mee en proef de lente tijdens onze Seizoens Sup Tour in de oerhollandse Schermer!

2,5 uur in de natuur

Offline is the new luxury. Klinkt lekker en dat is het ook. We nemen dan ook de tijd en dompelen ons 2,5 uur onder in de natuur. Kun jij je telefoon die uren missen? Go for it!  Zo suppen we samen heerlijk zen door het mooie buitengebied van Alkmaar. Of je nu al eens eerder hebt gesupt of nog niet, je bent welkom. Of je met je eigen board komt of een board van ons huurt, je bent welkom. Deze tour is voor iedereen en ieder seizoen. We verklappen nog geen details maar we zorgen dat we ieder seizoen iets seizoenerigs (leuk woord he) mee hebben om te doen, drinken, eten of weten.

Ervaring:

Zoals bij alle tours die voor alle niveaus toegankelijk zijn starten we met een korte introductie van de basistechnieken van het suppen.  zo leren de echte beginners de belangrijkste punten. De meeste mensen staan binnen no time te shinen op hun board. Wil je vooraf toch alvast wat meer ervaring opdoen? Dan ben je natuurlijk welkom bij een van onze beginners sup lessen. Heb je al wat meer sup ervaring? Dan geven we je onderweg met liefde passende tips om je techniek te verbeteren. Het hoofddoel van deze tour is lekker je hoofd leeg te maken, te genieten van de omgeving en die lente te proeven!

Locatie:

We stappen om 10.00 uur op onze sup. Kom je een kwartiertje eerder om je spulletjes klaar te maken en op te bergen?
Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & een aantal kledingtips.

See you on board,

Nanda


Ps. SUP board huren in Alkmaar?

Wil je op een andere dag een sup board huren om door het centrum van Alkmaar te suppen? Met een vriendin, een groepje of je team? Dan kan dat ook vanaf onze opstaplocatie aan de Baansingel. App je me?

 

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€20.00 – €35.00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar