Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

op de duurzame tour!

4 mei 2019 @ 12:00 - 15:00

Bij El Kombi SUP zijn we (net als vele van jullie!)
dagelijks “op de duurzame tour” door bewust te handelen en te leven, wijze keuzes te maken en anderen te inspireren. Er is zo ongelofelijk veel leuks te doen en te organiseren op dit gebied, dat we dat de komende periode allemaal toffe activiteiten gaan opzetten. In kombi met het suppen!
 
“Op de duurzame tour!” van zaterdag 4 mei suppen we vanaf de kade bij het Ringersgebouw naar de Tiny Houses en het Urban Earthship. Beiden hebben open dag en kun je lekker rondkijken. De vrijwilligers van Plantenasiel Alkmaar zijn er, Plantmaar organiseert een stekjes- en plantenmarkt en …. samen met het Earthship gaan we zaadbommen maken!
 
Zaadbommen? Ja!
We maken ze, nemen ze mee op ons board en verspreiden ze onderweg. Gewoon gooien!
Hoe wild wil je de wilde bloemen hebben?!
Er wordt een bijdrage van een paar euro gevraagd en je kunt zelf bepalen hoeveel je er maakt/koopt. Neem wat cashgeld mee dus! Ook als je een kopje koffie, thee, soep o.i.d. wilt kopen.
 
We starten om 12.00 uur bij de Kade, zijn rond 13.00 uur bij de Tiny houses en het Urban Earthship. Een uurtje later vertrekken we weer om tussen 14.30-15.00 uur bij de kade terug te zijn.
Kosten van de tour incl. gebruik board & paddle: €25,-
 
Het is handig als je al eens gesupt hebt, nog niet eerder gedaan? Geef me dan even een belletje (0624805655) om te overleggen.

Gegevens

Datum:
4 mei 2019
Tijd:
12:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,