Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kledingruil – alle maten vanaf maat 42

16 maart 2022 @ 19:30 - 21:30

Gratis

Update 12 maart:
Deze editie gaan we verzetten. Een nieuwe datum volgt.

Origineel bericht:
WOW! Er was zoveel animo voor de kledingruil van 9 februari dat we meteen de agenda’s erbij hebben gepakt om 2 nieuwe datums te prikken. Op woensdag 9 maart en 16 maart. Inderdaad 2 avonden en de ruil op 16 maart is speciaal voor maat 42 en groter. Hoe mooi is dat?!

Wil meedoen? Scroll dan even naar beneden voor de aanmeldlink. Let op de datum & maat 🙂

En lees nog even hoe zo’n kledingruil bij ons nou gaat;
Eerst haal je alles uit je kast… die trui die zo lekker zit maar wel die wel heel erg op die andere 3 truien lijkt, die broek die nog vrijwel helemaal gaaf is maar toch te groot is, die jurk die je iets te impulsief hebt gekocht en helaas nooit draagt en dat ene kledingstuk waarvan je gewoon weet dat iemand anders er heel blij van wordt.

Verzamel het en kom op woensdag 16 maart kledingswappen bij VERS eten & drinken. De vorige edities  ging dit heel natuurlijk. Niet zozeer 1 op 1, maar met een hoge gun-factor en in overleg. We hopen dat dit deze keer ook weer zo is. Ons motto is dan ook Geef Gun Ruil.

Vanaf 19.30 uur kun je terecht met je kleding, om 20.00 uur willen we starten met ruilen. Wij zorgen voor ruimte om je spullen neer te leggen. Er is per persoon plek om een paar kledingstukken aan hangertjes op te hangen. Neem zelf je hangertjes mee en als je er echt zeker van wilt zijn dat je kleding kan hangen, neem dan ook zelf een rek mee. Heb je een extra kledingrek of kun je er een bijlenen? Te gek! Neem ‘m mee. Echt. Te gek!

We vragen een kleine bijdrage van €6,00 p.p. Dit mag je ter plaatse contant betalen en is inclusief een non-alcoholische consumptie, heel veel gezelligheid en als het goed is nieuwe items in je garderobe. Is jouw beurs te klein hiervoor maar wil je wel heel graag meedoen? Dan nemen wij jouw bijdrage met liefde voor rekening en ben je meer dan welkom.

VERS eten & drinken is onze vaste swap-locatie en een swaphap kan dan ook niet uitblijven 😉
Voor €8,90 kun je daarvan genieten.  Dit betaal je ook op de avond zelf aan Vers.

Wil je meedoen? Reserveer dan je plekje via de ticketlink. Voor ons is het handig om een idee te hebben hoeveel items je denkt mee te nemen en Vers wordt er heel blij van als ze een idee hebben hoeveel van jullie er mee happen.

Tot 16 maart, swappen en happen bij Vers!

Gegevens

Datum:
16 maart 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,