Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kledingruil

9 februari 2022 @ 19:30 - 21:30

€6.00

Update:
Lieve mensen, wat fantastisch dat jullie weer zo enthousiast zijn!  Oh ik hou hiervan! Maar het betekent ook dat ik voor nu de aanmeldingen even moet stopzetten. Denk je nu SH…..! en wil je dus echt graag komen? App me dan even op 0624805655, dan zet ik je op de reservelijst en hou ik je op de hoogte. En er komt sowieso een volgende editie natuurlijk 🙂

Origineel bericht:
Yessssssss, we gaan weer Kleding Swappen!

Wil je fris en “in het nieuw” het voorjaar tegemoet? Haal dan eerst alles uit je kast… die trui die zo lekker zit maar wel die wel heel erg op die andere 3 truien lijkt, die broek die nog vrijwel helemaal gaaf is maar opeens is gekrompen (uhu), die jurk die je iets te impulsief hebt gekocht en helaas nooit draagt en dat ene kledingstuk waarvan je gewoon weet dat iemand anders er heel blij van wordt.

Verzamel het en kom op woensdag 9 februari kledingswappen bij VERS eten & drinken. De vorige keren ging dit heel natuurlijk. Niet zozeer 1 op 1, maar met een hoge gun-factor en in overleg. We hopen dat dit deze keer ook weer zo is. Ons motto is dan ook Geef Gun Ruil.

Vanaf 19.30 uur kun je terecht met je kleding, om 20.00 uur willen we starten met ruilen. Wij zorgen voor ruimte om je spullen neer te leggen. Er is per persoon plek om een paar kledingstukken aan hangertjes op te hangen. Neem zelf je hangertjes mee en als je er echt zeker van wilt zijn dat je kleding kan hangen, neem dan ook zelf een rek mee. Heb je een extra kledingrek of kun je er een bijlenen? Te gek! Neem ‘m mee. Echt. Te gek!

We vragen een kleine bijdrage van €6,00 p.p. Dit is inclusief een non-alcoholische consumptie, heel veel gezelligheid en als het goed is nieuwe items in je garderobe. Is jouw beurs te klein hiervoor maar wil je wel heel graag meedoen? Dan nemen wij jouw bijdrage met liefde voor rekening en ben je meer dan welkom.

VERS eten & drinken is onze vaste swap-locatie en een swaphap kan dan ook niet uitblijven 😉
Voor €8,90 kun je daarvan genieten.  Dit betaal je op de avond zelf aan Vers.

Wil je meedoen? Reserveer dan je plekje via de ticketlink. Voor ons is het handig om een idee te hebben hoeveel items je denkt mee te nemen en Vers wordt er heel blij van als ze een idee hebben hoeveel van jullie er mee happen.

Tot 9 februari, swappen en happen bij Vers!

Gegevens

Datum:
9 februari 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€6.00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar