Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleding Swap

12 juni 2019 @ 19:30 - 21:30

Whoop Whoop!
We gaan weer Kleding Swappen!
En happen!
Want Christel en Kees zorgen voor een Swaphap!

Swappen:
Haal alles uit de kast… die trui die zo lekker zit maar wel die wel heel erg op die andere 3 truien lijkt, die broek die nog vrijwel helemaal gaaf is maar opeens is gekrompen (uhu), die jurk die je iets te impulsief hebt gekocht en helaas nooit draagt of dat ene kledingstuk waarvan je gewoon weet dat iemand anders er heel blij van wordt.

Verzamel het en kom op 12 juni kledingswappen bij VERS eten & drinken. De vorige keren ging dit heel natuurlijk. Niet zozeer 1 op 1, maar met een hoge gun-factor en in overleg. We hopen dat dit deze keer ook weer zo is. Zal wel toch 🙂

Vanaf 19.30 uur kun je terecht met je kleding, om 20.00 uur willen we starten met ruilen. Wij zorgen voor ruimte om je spullen neer te leggen. We gaan ons best doen om kledingrekken te verzamelen maar als je er zeker van wilt zijn dat je kleding kan hangen, neem dan zelf een rek en hangertjes mee. Heb je een extra kledingrek of kun je er een bijlenen? Te gek! Neem ‘m mee. Echt. Te gek!

De vorige edities waren gratis maar omdat er stiekem toch heel veel uurtjes in gaan zitten, vragen we deze keer een kleine bijdrage van €6,00 p.p. Dit is inclusief een Non-alcoholische consumptie, heel veel gezelligheid en als het goed is een nieuwe garderobe.

Happen:
VERS eten & drinken is onze vaste swap-locatie en een swaphap kan dan ook niet uitblijven 😉
Voor €7,50 kun je daarvan genieten.

Wil je meedoen? App of bel Nanda op 06 2480 5655. Opgeven is een must, echt. En voor ons is het handig om een idee te hebben hoeveel items je denkt mee te nemen en Vers wordt er heel blij van als ze een idee hebben hoeveel van jullie er mee happen.

Tot 12 juni, swappen en happen bij Vers!

Gegevens

Datum:
12 juni 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie: