Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kledingruil

25 november 2021 @ 19:30 - 21:30

€6.00

Update 2: We hebben een nieuwe datum! 9 februari gaan we swappen, reserveer je plekje via de agenda. 

Update 1: helaas hebben we moeten besluiten om deze editie te verschuiven. We hopen dat het op korte termijn alsnog kan maar we streven sowieso naar het voorjaar. We houden je op de hoogte 🙂 

Yessssssss, we gaan weer Kleding Swappen!

En zo vlak voor de feestmaand zou het wel eens een dubbel-feestje kunnen worden, want wie weet swap jij een “nieuwe” gala-outfit bij elkaar. Dus, haal alles uit de kast… die trui die zo lekker zit maar wel die wel heel erg op die andere 3 truien lijkt, die broek die nog vrijwel helemaal gaaf is maar opeens is gekrompen (uhu), die jurk die je iets te impulsief hebt gekocht en helaas nooit draagt, dat ene kledingstuk waarvan je gewoon weet dat iemand anders er heel blij van wordt of dus dat mooie galapak.

Verzamel het en kom op donderdag 25 november kledingswappen bij VERS eten & drinken. De vorige keren ging dit heel natuurlijk. Niet zozeer 1 op 1, maar met een hoge gun-factor en in overleg. We hopen dat dit deze keer ook weer zo is. Ons motto is dan ook Geef Gun Ruil.

Vanaf 19.30 uur kun je terecht met je kleding, om 20.00 uur willen we starten met ruilen. Wij zorgen voor ruimte om je spullen neer te leggen. Er is per persoon plek om een paar kledingstukken aan hangertjes op te hangen. Als je er zeker van wilt zijn dat je kleding kan hangen, neem dan zelf een rek en hangertjes mee. Heb je een extra kledingrek of kun je er een bijlenen? Te gek! Neem ‘m mee. Echt. Te gek!

We vragen een kleine bijdrage van €6,00 p.p. Dit is inclusief een non-alcoholische consumptie, heel veel gezelligheid en als het goed is een nieuwe garderobe. Is jouw beurs te klein hiervoor maar wil je wel heel graag meedoen? Dan nemen wij jouw bijdrage met liefde voor rekening en ben je meer dan welkom.

VERS eten & drinken is onze vaste swap-locatie en een swaphap kan dan ook niet uitblijven 😉
Voor €7,50 kun je daarvan genieten.

Wil je meedoen? App of bel Nanda op 06 2480 5655. Opgeven is een must, echt. En voor ons is het handig om een idee te hebben hoeveel items je denkt mee te nemen en Vers wordt er heel blij van als ze een idee hebben hoeveel van jullie er mee happen.

Tot 25 november, swappen en happen bij Vers!

Gegevens

Datum:
25 november 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€6.00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar