Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Full Moon Sup Tour Centrum Alkmaar 14 december 2024

14 december @ 19:00 - 21:00

Gratis
2024 Full Moon Sup Volle Maan Sup Tour Centrum AlkmaarIG
…..to the moon and back.

De volle maan. Ik hou ervan. Net als van onze magische volle maan sup tours!
Sinds 2016 suppen we met volle maan door het centrum van Alkmaar. En we hebben toch een paar joekels van mooie manen mogen bewonderen. WOW. We kienen de route zo uit dat we zowel de zonsondergang als volle maan meepakken. Finger’s crossed dus dat we via een prachtige oranje lucht richting die magische maan aan de hemel suppen. 

Lieve mensen, deze avondjes zijn magisch. Het is echt vol genieten van het water, de energie, goed gezelschap en natuurlijk de maan. Ik zorg voor een drankje onderweg of na afloop.

Sup je mee? Leuk! Let wel even op het volgende:

Verlichting

Ondanks dat de volle maan aardig wat extra licht verzorgd is goede verlichting op het water altijd belangrijk. Zowel voor als achter is voldoende en goede verlichting verplicht. Pak je fietslampjes, feestverlichting en zaklamp dus alvast in.

Sup ervaring of nog niet?

Omdat we ‘s avonds op pad gaan en in het donker suppen is ervaring gewenst. Je hoeft geen pro te zijn maar wel zelfstandig kunnen suppen. Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, op het andere waterverkeer letten en ondertussen ook genieten? Dan kun je je direct aanmelden.

Heb je nog niet eerder gesupt, wel een goede balans of ervaring met water- /boardsports en wil je graag mee? Neem dan even contact met me op via de app (o624805655), dan bespreken we of je het beste een beginnerslesje kunt volgen (zie agenda) of eerder komt om de basis onder de knie te krijgen.

Locatie:

We verzamelen bij de welbekende El Kombi Steiger aan de Baansingel in Alkmaar centrum.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie & tips.

See you on board,
Nanda


Ps. SUP board huren in Alkmaar?

Wil je op een andere dag een sup board huren om door het centrum van Alkmaar te suppen? Met een vriendin, een groepje of je team? Dan kan dat ook vanaf onze opstaplocatie aan de Baansingel. App je me?

Gegevens

Datum:
14 december
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Full Moon Sup Tour Centrum Alkmaar 14 december 2024

0 Gaat
Laat weten of je gaat